Βαθμολογία

«Απέδρασαν» με την πρόκριση τα Βούναινα

Νίκη-πρόκριση με σκορ 1-3 κατάφερε να πάρει η ομάδα των Βουναίνων μέσα στο Ναρθάκι, περνώντας έτσι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν από την αρχή να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι και να φύγουν με την νίκη.

Στο 15’ ο Σταύρος Τσαπράζης εκτέλεσε ένα φάουλ, με την μπάλα να φτάνει στον Παλάσκα, που έκανε το 0-1. Παρ’ όλα αυτά δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Ναρθακίου κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Παπανικολάου έκανε μια σέντρα, ο Τσιγαρίδας με πλασέ προσπάθησε να σκοράρει, όμως έδιωξαν οι αμυντικοί τελευταία στιγμή πάνω στην γραμμή, όμως στην επαναφορά ο επερχόμενος Κεσέογλου έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, όταν αποβλήθηκε ο Χρήστος Καπετάνος, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 50ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, τα Βούναινα εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και έτσι στο 65’ ο Σταύρος Τσαπράζης έκανε το 1-2, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο 88’ με σουτ μέσα στην περιοχή. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη, είχε και δοκάρι στο 80’ με τον Κοκκάλα, ενώ έχασε και πολλά τετ α τετ.

Ναρθάκι: Ατόσογλου, Κεσέογλου, Σίσκος(46’ Οικονόμου), Λελεντζής Στ., Παπανικολάου, Καπετάνος Χρ., Τσιγαρίδας, Μπασδάνης(46’ Θύμιου), Σουλιώτης(85’ Κοιλιάρογλου), Ζαγγανάς, Μπούσιος.

Βούναινα: Ματούλας, Γκουντουμάνης, Κωσταρέλος, Παλάσκας, Φαρμάκας, Σιάλτας, Καραποστόλης(70’ Λεμονής), Γκέκας, Μερτζανίδης(82’ Τικταπανίδης), Τσαπράζης Στ., Χατζηλιάδης Κ.(68’ Κοκκάλας).