Βαθμολογία

Βαριά ήττα για τον Άρη

Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0 από τον Καμπανιακό στο Καυταντζόγλειο για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 20’ μέχρι το 69’ και οι παίκτες του Λεωνίδα Υφαντίδη δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία.

Οι φίλοι του Άρη, που έδωσαν μαζικό παρών στο Καυταντζόγλειο, δεν πίστευαν στα μάτια τους στη φάση του 19’ όταν μετά από λάθος του Γιαννίτση ο Καρατζιοβαλής παραχώρησε πέναλτι και αποβλήθηκε ως τελευταίος παίκτης.

Ο Υψηλός δεν αστόχησε από τη βούλα και στο 21’ άνοιξε το σκορ, βάζοντας βάσεις για μία σημαντική νίκη. Με την ψυχολογία υπέρ του ο Καμπανιακός επάβαλλε το ρυθμό του και ο Άρης δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα με την έναρξη του β’ μέρος, αφού στο 46’ ο Καμπανιακός κέρδισε δεύτερο πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Γκόλια. Ο Υψηλός ευστόχησε για δεύτερη φορά και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. Οι παίκτες του Καλαϊτζίδη ήταν παντελώς εκτός αγώνα.

Στο 69’ η αριθμητική ισορροπία επανήλθε μετά από αποβολή του Παπαζή με δεύτερη κίτρινη, αλλά ούτε τότε οι «κίτρινοι» έδειξαν σημάδια ανάκαμψης. Στο 91’ μάλιστα ο Προβατίδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα όταν μετά από εκπληκτική ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου (70΄ Προβατίδης), Κουντουράς, Πόπτσης.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (38΄ Ντούνγκα), Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Σουνάς, Καπνίδης (64΄ Χιντασέλι), Ρένια (21΄ Μπαϊμάκης).