Βαθμολογία

Εφιάλτης για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ύστερα από ματς-θρίλερ, λοιπόν, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κατάφεραν να ηττηθούν με σκορ 5-3 από την Λέστερ και ενώ στο 57' προηγούνταν στο σκορ με 1-3! O Φαν Πέρσι στο 13' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Φαν Γκάαλ με κεφαλιά, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ντι Μαρία με ωραία λόμπα έγραψε και το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 17' με κεφαλιά-κανονιά του Ουλόα, αλλά ο Άντερ Ερέρα στο 57' με τακουνάκι έφερε το ματς στο 1-3 και ανάγκασε τον Λουίς Φαν Χααλ να σηκωθεί από την θέση του και να πανηγυρίσει έξαλλα, πιστεύοντας κι αυτός πως όλα έχουν τελειώσει.

Η Λέστερ ωστόσο είχε διαφορετική άποψη και μέσα σε περίπου μισή ώρα πέτυχε το απίστευτο, δηλαδή τέσσερα γκολ. 2-3 με πέναλτι του Νιούτζεντ στο 62', 3-3 με πλασέ του Καμπιάσο στο 64', 4-3 με υπέροχο πλασέ του Βάρντι στο 79' ύστερα από αντεπίθεση σεμινάριο. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 83' με πέναλτι ο Ουλόα ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Ντε Λαέτ, Μόργκαν, Μουρ, Κοντσέσκι, Βάρντι (85' Σλουπ), Καμπιάσο (71' Κινγκ), Χάμοντ, Ντρίνκγουοτερ, Νιούτζεντ (75' Τζέιμς), Ουλόα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Έβανς (30' λ.τρ. Σμόλινγκ), Μπλάκετ, Ρόχο, Μπλιντ, Ερέρα, Ντι Μαρία (76' Μάτα), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι, Φαλκάο (72' Γιανουζάι).