Βαθμολογία

«Αποτυχία αν δεν ανέβει ο Ηρακλής»

Ο Πασχάλης Κάσσος  αναφέρθηκε τόσο στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής όσο και στο Κύπελλο, εκεί όπου οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν την Τρίτη (23/9) τον Λεβαδειακό στο Καυταντζόγλειο για την 1η αγωνιστική των ομίλων. «Ο αγώνας με το Λεβαδειακό σαφώς και είναι δύσκολος, μια και αντίπαλός μας είναι μία καλή ομάδα της Σούπερ Λίγκα.

Για εμάς όμως είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε νικηφόρα την παρουσία μας στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου. Θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια, θα αποκτήσουμε περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση και επιπλέον θα ικανοποιήσουμε και ζεστάνουμε περισσότερο τον κόσμο μας. Εν όψει και της έναρξης του Πρωταθλήματος. Εγώ είμαι έτοιμος να αγωνιστώ αν επιλεχθώ προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα», τόνισε αρχικά ο Κάσσος στην «
Metrosport» για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Όσο για τον προσωπικό και τον ομαδικό στόχο, ο 23χρονος άσος είπε: «Ξεκάθαρα η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Δεν υπάρχει άλλος στόχος. Θα είναι τεράστια αποτυχία αν δεν ανέβουμε. Προσωπικός είναι να συμβάλλω και εγώ με την παρουσία μου στην επιτυχία του Ηρακλή. Να ξέρει ο κόσμος πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε. Διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα, εξαιρετικό κλίμα και άριστη οργάνωση. Έχουμε όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρουμε».

Τέλος ρωτήθηκε αν συμφωνεί με την απόφαση για αναβολή της πρεμιέρας στο Πρωτάθλημα: «Δεν είναι καλό για τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους. Εγώ προσωπικά ήθελα να ξεκινήσει στις 28 του μηνός το Πρωτάθλημα, να μπούμε σε μία ροή. Η μετάθεση θα επιφέρει περισσότερη κούραση καθώς ενδιάμεσα θα υπάρχουν και οι αγώνες Κυπέλλου».