Βαθμολογία

Προβολές αλληλεγγύης στο σινεμά του Μύλου

Κινηματογραφικές προβολές με εισιτήριο τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 23/9, την Τετάρτη 24/9 και την Πέμπτη 25/9 οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

Θα προβληθεί η πολυβραβευμένη ταινία γαλλικής παραγωγής «Οι Άθικτοι» (Intouchables), η οποία είναι μια ευγενική παραχώρηση του Γαλλικού Ινστιτούτου, μορφωτικού τμήματος της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Οι προβολές θα αρχίζουν καθημερινά στις 21:30.

Σκοπός των προβολών είναι η συλλογή ειδών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Συσσιτίου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Λαρισαίων που εξυπηρετούν καθημερινά απόρους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Πάρτε λοιπόν τους φίλους σας και κάτι από αυτά που σας περισσεύουν και ελάτε να ταξιδέψουμε στη μαγεία του γαλλικού κινηματογράφου και να απολαύσουμε μια βραδιά εικόνας, ήχου και αλληλεγγύης! Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 9:00-17:00 με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ 2410-255876.

Πηγή: thessalianews.gr