Βαθμολογία

Νέα απώλεια για την Λίβερπουλ!

Οι «κόκκινοι», παρουσιάζοντας το βράδυ του Σαββάτου, τη κακή εικόνα τους, ηττήθηκαν 3-1 στο Λονδίνο από την Γουέστ Χαμ δίνοντας συνέχεια στα κακά αποτελέσματα όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν η δεύτερη σερί – και τρίτη συνολικά - ήττα για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς που ήδη έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου, που είναι ο νούμερο ένα στόχος στο Μέρσεϊσαϊντ.

Το ματς, ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως οι παίκτες της Λίβερπουλ έμειναν στα... αποδυτήρια στο πρώτο δεκάλεπτο και άνοιξαν το σκορ στο 2' με τον Ριντ. Πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε και το 2-0 με τον Ντ. Σακχό και πλέον στο υπόλοιπο διάστημα οι «κόκκινοι» είχαν να ανέβουν ένα... βουνό για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Οι παίκτες του Ρότζερτς έβγαλαν αντίδραση, πίεσαν και μείωσαν στο 26' με ωραίο σουτ του Στέρλινγκ. Η Γουέστ Χαμ στο 88' με τον Αμαλφιτανό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Κρέσγουελ, Ριντ, Τόμκινς, Ντεμέλ (61' Τζένκινσον), Νομπλ, Σονγκ (69' Αμαλφιτανό), Κουγιάτε, Ντ. Σακχό, Ντάουνινγκ, Ένερ Βαλένσια (76' Κόλινς).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Μανκουίγιο (22 Μ. Σακχό), Αλμπέρτο Μορένο, Λόβρεν, Σκρτελ, Τζέραρντ, Χέντερσον, Λούκας (45' Λαλάνα), Στέρλινγκ, Μπορίνι (75' Λάμπερτ), Μπαλοτέλι.