Βαθμολογία

Δεύτερη ήττα για Μπορούσια Ντόρτμουντ

Οι Βεστφαλοί πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση και πληρώνοντας τα αμυντικά τους λάθη, έφυγαν με άδεια χέρια από την έδρα της Μάιντς, η οποία επικράτησε με σκορ 2-0, πανηγυρίζοντας βέβαια μια σπουδαία νίκη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 66', όταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που κι αυτός κινήθηκε στην μετριότητα, έχασε τον αντίπαλο του με αποτέλεσμα ο Οκαζάκι να σκοράρει σε κενή εστία για το 1-0. Το δεύτερο... χτύπημα για την Μπορούσια ήρθε στο 74' όταν ο Γκίντερ άθελα του έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και με αυτογκόλ έγραψε το 2-0. Οι Βεστφαλοί δύο φορές σημάδεψαν τα δοκάρια, ενώ στο 70' έχασαν πέναλτι με τον Ιμόμπιλε!

ΜΑΪΝΤΣ: Κάριους, Μπροζίνσκι, Μπελ, Χάρα, Τζούνιορ Ντίαζ, Γκάις, Μπάουμγκαρτλινγκερμ, Μόριτζ (83' Κοχ), Αλαγκουΐ (60' Χάιρο), Χόφμαν (87' Τζούρισιτς), Οκαζάκι.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Πίζτσεκ, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ, Σβεν Μπέντερ, Γιόγιτς (80' Μαρουόκα), Ομπαμεγιάνγκ, Καγκάβα (65' Μκχιταριάν), Γκρόσκροϊτς, Αντριάν Ράμος (65' Ιμπόμπιλε).