Βαθμολογία

Ανατρεπτικό διπλό με σούπερ Τζατζάκη για την Χάλκη

Το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα έκανε ο Ηρακλής Χάλκης, ο οποίος επικράτησε του Αετού στο Μακρυχώρι με σκορ 2 - 3 και μάλιστα με ανατροπή. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζατζάκης που πέτυχε χατ-τρικ. Έτσι η ομάδα του Νίκου Ανδρέου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Αμπελωνιακό και Δόξα Βλαχογιαννίου.

Το ματς έδειχνε να ξεκινά ονειρικά για τον Αετό, που προηγήθηκε με 2 - 0, με τέρματα του Φουσίκα στο 5' με κοντινή προβολή και του Νικούλη στο 15' με πλασέ έπειτα από κόρνερ του Τέα. Επιπλέον, η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες με Νικούλι και Φουσίκα για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4 - 0, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ και από εκεί και πέρα όλα στράβωσαν.

Ο Ηρακλής μείωσε αρχικά στο 25' με πλασέ του Τζατζάκη μέσα από την περιοχή, ενώ στο 37' ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 2 - 2.

Στο 43' ο Χρήστος Ρέψης είχε την μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 2 - 3 πριν το ημίχρονο, αλλά είδε την προσπάθεια του να σταματά στο δοκάρι του Μπρούσα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους όμως και πιο συγκεκριμένα στο 50', ο Τζατζάκης με το τρίτο προσωπικό του τέρμα πέτυχε την ολική ανατροπή για τον Ηρακλή και του χάρισε την νίκη.

Στην συνέχεια δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο και το 2 - 3 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Μπρούσας, Καρκαντάς, Καδίρ, Δάσσιος(55' Κοιλούκος), Χρόνης, Αργύρης (72' Κανταρίνος), Γκαραλιάκος (55' Καλπίας), Παυλόπουλος, Φουσίκας, Τέας, Νικούλι.

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Βογιατζής Σ., Γουργιώτης, Τσίρκας, Αλμυρούλης, Παπαδημητρίου, Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Χ., Τζατζάκης (80' λ.τ. Πρίφτης), Ρέψης (88' Γούπος), Κουσιώρας Κ. (60' Κοτάκος).

Διαιτητές: Κορέστης Α., Ακρίβος Κ., Αρχοντής Κ.