Βαθμολογία

Παν για μεγάλα πράματα οι Αμπελόκηποι

Νίκη πρόκριση με το ευρύ 3-0 κατάφεραν να πάρουν οι Αμπελόκηποι απέναντι στον Άγιο Θωμά, στο λαρισινό παιχνίδι για την 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνα Β’» και έτσι πλέον βρίσκονται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα των Ταμπάκικων, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια του, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Από την άλλη, η ομάδα του Άγιου Θωμά, έδειξε κάποια καλά στοιχεία, ωστόσο αυτό που ήταν εμφανές, είναι ότι έχει δουλειά ακόμα μπροστά της για να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 2ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απειλήσουν, όταν ο Ντε Λα Ρόσα βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Παπαρδέλα, όμως το σουτ που έκανε κατέληξε κόρνερ. Στο 17’ μια κεφαλιά του Μπλάνα Ν., κατέληξε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα μια σέντρα-σουτ του Μπίμπα από δεξιά, μάζεψε ο Παπαρδέλας.

Στο 26’ είχαμε μια πανομοιότυπη φάση, όταν και πάλι ο Μπίμπα, από την αριστερή πλευρά αυτήν την φορά επιχείρησε μια σέντρα σουτ, έχοντας δει τον Παπαρδέλα εκτός θέσης, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 33’ ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε ένα φάουλ, με την μπάλα να καταλήγει άουτ και ένα λεπτό αργότερα ένα σουτ του Γούτου, αποκρούστηκε από τον Παπαρδέλα.

Τελικά, η πίεση των γηπεδούχων έφερε αποτέλεσμα και στο 41ο λεπτό ο Βασίλης Τριτάρης έκανε μια μπαλιά από δεξιά για τον Μπίμπα και αυτός με ένα άπιαστο σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους μάλιστα, ο Ποντίκας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ για την ομάδα του, όταν μετά από μια φάση διαρκείας, δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό με τον Γούτο στο 55’ να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά. Στο 71’ μετά από μια ατομική προσπάθεια του Ντε Λα Ρόσα, ο Βασίλης Τριτάρης έκανε το 2-0, βάζοντας στέρεες βάσεις στην νίκη της ομάδας του, ενώ δύο λεπτά αργότερα, μετά από προσπάθεια του Τριτάρη Β., ο Ντε Λα Ρόσα χρίστηκε σκόρερ, κάνοντας το 3-0.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι Αμπελόηκποι είχαν κι άλλο δοκάρι, στο 83ο λεπτό μετά από ένα σουτ του Γερμάνη.

Αμπελόκηποι(Άκης Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Τσιόγκας, Τσάκε Ε., Γούτος, Μπλάνας Ν., Ποντίκας(60’ Ραχωβίτης), Μπίμπα, Μπλάνας Γ., Τριτάρης Β.(75’ Γερμάνης), Τσάκε Ε., Ντε Λα Ρόσα(80’ Τάκος).

Άγιος Θωμάς(Βασίλης Κυριάκος): Παπαρδέλας, Μπαρτζιάλης, Πανέτσος, Πρασσάς(70’ Νεράντζης), Τζήμουλας Μ., Αντωνόπουλος(58’ Συρούκης), Καλούσης, Ζάχος(66’ Σαλοκανάς Α.), Καραγεωργίου, Εμμανουήλ, Ευαγγέλου.

Διαιτητής: Κεραμίδας Βοηθοί: Τσιτρούλης, Τέγος.