Βαθμολογία

Δύο στα δύο με Παλάσκα x4

Ο Αμπελωνιακός φέτος δεν αστειεύεται και το έδειξε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 4 - 0 της ΑΕΔ Νίκαιας εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ξεκάθαρο MVP και αυτός ακούει στο όνομα Θανάσης Παλάσκας. Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, αφού σήμερα πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του και έφτασε αισίως τα έξι σε δύο μόλις αγωνιστικές.

Ο Παλάσκας ανέλαβε δράση στο 20ο λεπτό, όταν και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσετιροκλή. Νωρίτερα όμως ο Αμπελωνιακός είχε απωλέσει τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθεί με τον Κακαβίτση στο 10', τον Τσετιροκλή στο 15' και τον Γρηγορίου στο 18'.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκαια δεν άντεξε την ασφικτική πίεση των πρασίνων και ο Παλάσκας έκανε "πάρτι" πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ. Στο 46' έπειτα από κόρνερ του Τσετιροκλή και αλεπάλληλες κόντρες, ο Παλάσκας πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 0 - 2, ενώ στο 48' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 - 3 μετά από πάσα του Ρόκα.

Η Νίκαια είχε μια καλή στιγμή για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς στο 50', αλλά ο Χριστοδούλου έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Τριανταφυλλόπουλου.

Έτσι, φτάσαμε στο 85ο λεπτό, όταν ο Θανάσης Παλάσκας πέτυχε το 4ο προσωπικό του τέρμα μετά από ωραία σέντρα του Γρηγορίου, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0 - 4.

Οι συνθέσεις

ΑΕΔ Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Τίκας (50' Ρόκας), Ψαρούλης, Μπακαρτζής, Χονδρονάσιος, Χούσα, Σακελλαρίου (60' Γκουζιώνης), Πανδρεμένος, Χριστοδούλου, Γκατζούλης Δ., Τριανταφυλλόπουλος (60' Γκατζούλης Λ.).

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Ρόκα, Πρικάκης, Κοτούλας, Τζαρτζάνης, Γρηγορίου, Κούρος, Μπίκος (65' Συκιώτης), Τσετιροκλής (70' Μπαρμπαγιάννης), Παλάσκας, Κακαβίτσης (70' Χατζούλης).

Διαιτητές: Αγγελούλης Χ., Τσακνάκη Δ., Δήμου Γ.