Βαθμολογία

«Ατρόμητος» στην Τερψιθέα!

Την πρώτη του νίκη στα σαλόνια της Α’ ΕΠΣΛ πανηγύρισε το Σάββατο το απόγευμα ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων μέσα στην Τερψιθέα επί της τοπικής ομάδας με σκορ 1-2. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό (20’’).

Της Βάσως Γκατζούλη

Στη συνέχει ο Μαχητής ισοφάρισε με πέναλτι στην επανάληψη, όμως ο Ατρόμητος λίγο αργότερα έκανε το 1-2 όπου ήταν και το τελικό σκορ. Ικανοποίηση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έκαναν το δικό τους παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη και την απειρία των παικτών του Μαχητή και κατάφεραν να πάρουν την πρώτο τους «διπλό».

Από την άλλη υπάρχει απογοήτευση και προβληματισμός στους γηπεδούχους που βλέπουν σε δύο ματς που έχουν δώσει έως τώρα να μην μπορούν να πάρουν βαθμούς.

Η ομάδα του Μαχητή αιφνιδιάστηκε από πολύ νωρίς, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, προσπάθησε να βρει χώρους, δεν τα κατάφερε και δεν εκμεταλλεύτηκε την αναγκαστική αλλαγή του επιθετικού Βιλανάκη, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά μέχρι εκείνο το σημείο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι, κατάφεραν να ισοφαρίσουν και παρότι είχαν και κάποιες ευκαιρίες δέχθηκαν το δεύτερο γκολ και από εκεί και πέρα δεν μπόρεσαν ούτε να πάρουν την ισοπαλία. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες διότι στο 87’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία ο Μολάς.

Το φιλμ του αγώνα

1’ Σέντρα ο Χατζής, με προβολή ο Βιλανάκης στο ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 0-1.

53’ Ανατράπηκε από τον Παπακώστα ο Παλιούρας Δ., πήρε το πέναλτι και ο ίδιος έκανε το 1-1.

54’ Ωραία ενέργεια του Παϊτέρη έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε ξυστά στο δοκάρι.

60’ Φάουλ ωραίο εκτελεσμένο έξω από την περιοχή του Μολά, με υπερένταση απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

65’ Από τον Χατζή πέρασε η μπάλα στον Αμαλαριώτη και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 1-2.

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Καραμπούζης, Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Μάγκος (75’ Βαϊόπουλος), Τσούτσας, Αγγελής (75’ Τσιώμης), Μολάς, Παϊτέρης, Παλιούρας Δ., Σιαμαντούρας (85’ Παλιούρας Α.).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης (75’ Βίλλης), Παπακώστας, Ιλιάζι, Πλιάγκας, Μούμος, Τσιφλίζογλου, Αμαλαριώτης, Χατζής, Τάσιος (65’ Σαλγκάμης), Βιλανάκης (35’ λ.τ. Μπανάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας Α., Βασιλός Α., Ντούρμα Σ.