Βαθμολογία

Πρώτο τρίποντο για την νταμπλούχο!

Την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα πανηγύρισε η περσινή νταμπλούχος ΕΠΣΛ, Δήμητρα Γιάννουλης. Η ομάδα των Γιάννη Μπουρνάκα και Βασίλη Μπακογιάννη επικράτησε με 2 - 1 του Φιλοκτήτη μέσα στην Μελιβοία, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σωρεία ευκαιρίων για να τελειώσουν την υπόθεση νίκη πολύ νωρίτερα. Το ματς είχε δύο πρωταγωνιστές. Από την μία ο Μπαταβάνης έβγαζε τα άπιαστα διατηρώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και από την άλλη τον Κοταρέλα, που με τα δύο τέρματα που πέτυχε χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Ο αρχηγός της Δήμητρας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 15' με δυνατό σουτ για το 0 - 1.

Ο Φιλοκτήτης απάντησε πέντε λεπτά αργότερα, με τον Ντούμο να βρίσκει με κεφαλιά - πάσα τον Γκόλαντα, με τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται να ισοφαρίσει.

Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ, αφού στο 22' ο Σπανός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή του αγώνα να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοταρέλας που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 1 - 2.

Από εκεί και πέρα όλο το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Δήμητρας, η οποία έχασε τρια(!) τετ-α-τετ με τον Μάτο και άλλα τόσα με τον Κοταρέλα. Σε όλες τις περιπτώσεις ο Μπαταβάνης ήταν αυτός ο οποίος απομάκρυνε τον κίνδυνο, δείχνοντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς την ποιότητα του.

Ο Φιλοκτήτης απώλεσε μια καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 70', όταν ο Γκόλαντας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ μετά από πάσα του Γκουσιάνη, με τον Παναγιωτόπουλο να κρατάει όρθια την ομάδα του και να της χαρίζει ουσιαστικά την νίκη με το τελικό 1 - 2.

Οι συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Έξαρχος): Μπαταβάνης, Πλατσάς, Πενίκης (78' λ.τ. Γκουντάρας Ν.), Κατσάνος, Λιάκος (65' Καρβούνης), Γεωργούλας, Παπαηλίας, Γκουσιάνης, Ντούμος, Πασιάς Δ., Γκόλαντας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Γιάννης Μουρνάκας - Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος (70' Γκαλγκανόπουλος), Φιλιππούλης, Εμμανουήλ, Αθανασίου, Θώμος, Μανάκας, Φατούρας, Σπανός (78' Πάσσιος), Κοταρέλας, Μάτος (83' Μπαλαμώτης).

Διαιτητές: Τζήλος Α., Αναστασίου Γ., Νίκζας Α.