Βαθμολογία

Σκοράρουν ακόμα στο Δαμάσι

Ένα όμορφο παιχνίδι, με αρκετά γκολ, ήταν αυτό που έγινε στο Δαμάσι, ανάμεσα στον τοπικό Δαμασιακό και την Δόξα Βλαχογιαννίου, με τους φιλοξενούμενους τελικά να φεύγουν με το τρίποντο, αφού κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 2-3, σε μια αναμέτρηση που άφησε ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς φίλους του αθλήματος.

Η καλή μέρα λένε ότι φαίνεται από το πρωί και έτσι και εδώ, ο χορός των γκολ άνοιξε από πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα, μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μπουνές με πλασέ κέρδισε τον Χαλκιά και έκανε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Νίκου Φακίτσα είχε τις απαντήσεις και κατάφερε να απαντήσει στο 22ο λεπτό με ένα σουτ του Λιόλιου, που έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος τώρα, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να μπουν και πάλι μπροστά στο σκορ, όμως το σουτ του Μπουνέ στο 50’ πέρασε άουτ. Εφτά λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Βάλλας με σουτ, έγραψε το 1-2, ωστόσο ο Τσιτουρτζής κατάφερε να ισοφαρίσει το στο 60’ για το 2-2, με όμορφο διαγώνιο σουτ.

Τελικά, το Βλαχογιάννι, κατάφερε να πάρει την νίκη στο 75’ όταν ο Τζιώλας με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-3, που έδωσε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Τέλος, να σημειωθεί ότι η Δόξα Βλαχογιαννίου, τέλειωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, μιας και ο Παναγιώτου είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το 40ο λεπτό.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Ντογκούλης(45’ Τσακνάκης), Μπακαΐμης, Αυλογιάρης, Καρακάνος, Τσιάλτας, Μουσιάρης(78’ Νάκας), Τσιτουρτζής(83’ Καλέσης), Μπουνές, Μπουκουβάλας, Λόλας.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Παναγιώτου, Βάλλας, Μεζίνι, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Δήμος, Φαρμάκας(85’ Ξεφτέρης), Τζιώλας(90’ Μήσιος Δ.), Αθανασούλης.