Βαθμολογία

«Ξεμπούκωσε ο Αχιλλέας»

Την νίκη με σκορ 4-1 κατάφερε να πάρει μέσα στην έδρα του ο Αχιλλέας Φαρσάλων, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον Κεραυνό Παραποτάμου και είχε την ευκαιρία να πάρει έτσι την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, μετά το ισόπαλο 3-3 της πρώτης αγωνιστικής, απέναντι στον Φαλανιακό.

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και κατάφεραν να ελέγξουν από νωρίς τον ρυθμό του παιχνιδιού και να κερδίσουν μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 20ο λεπτό ο Πολύκαρπος Μπένος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο επερχόμενος Κομισόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για την ομάδα των Φαρσάλων.

Το δεύτερο γκολ, δεν άργησε να έρθει, όταν στο 27’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σβερκούλη, ο Τσιανάκας Β. με κεφαλιά έκανε το 2-0, βάζοντας έτσι τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του. Είχαν προηγηθεί δύο σουτ του Βούλγαρη για τους γηπεδούχους, που κατέληξαν άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η υπεροχή του Αχιλλέα συνεχίστηκε και έτσι στο 50ο λεπτό ο Σβερκούλης με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι του Τζιουζέπε. Τελικά, πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όταν με ατομική ενέργεια και πλασέ έγραψε το 3-0, ανεβάζοντας κι άλλο το σκορ.

Στο 71’ η ομάδα του Παναγιώτη Κορδαλή ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, όταν ο Βούλγαρης έβγαλε την σέντρα και ο Ζαγγανάς με κεφαλιά έκανε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Παραποτάμου, ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής, στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Άρης Καπετάνιος μετά από σέντρα του Σερίφη, με κοντινό πλασέ κατάφερε να μειώσει σε 4-1, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Παναγιώτης Κορδαλής): Κουτσουκέρας, Κουτσουκέρας Θ., Τσούλης(70’ Μακρής), Τσιανάκας Απ., Τσιανάκας Β., Κομισόπουλος(60’ Γιαχνής), Αντωνιάδης, Σβερκούλης, Ζαγγανάς, Μπένος(75’ Παλαμίδας), Βούλγαρης.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Τζιουζέπε, Ζυγοροδήμος(65’ Σερίφης), Κολοβός, Δαλακώνης, Ναΐμ, Παππάς, Τάκε, Σαΐτης(46’ Μπέτσιος), Καρανίκας, Κίτσιου(46’ Κουκουτσέλος), Καπετάνιος.