Βαθμολογία

Από ένα ημίχρονο Αβέρωφ και Σμόλικας

ΜVP οι δύο τερματοφύλακες που «κατέβασαν ρολά» στο τελικό 1-1

Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» ανάμεσα στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ και τον Σμόλικας Φαλάνης στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Και οι δύο ομάδες είχαν ξεκινήσει με αρνητικά αποτελέσματα στην πρεμιέρα και ήθελαν στην επόμενη στροφή να… ρεφάρουν. Τελικά με το τελευταίο σφύριγμα του κ. Γκάγκα οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 1-1. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, με τους δύο τερματοφύλακες να έχουν την τιμητική τους (Κυρανούδης – Μώρας).

Οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι, αλλά κατάφεραν να ανεβάσουν στροφές στην επανάληψη να φέρουν το ματς στα ίσα και είχαν τη δυνατότητα να πάρουν και τη νίκη στα τελευταία λεπτά.

Από την άλλη ο Σμόλικας είχε ένα καλό πρώτο μέρος, πέτυχε και γκολ, αλλά στην επανάληψη έχασε τη μεσαία γραμμή, οπισθοχώρησε και έτσι μάλλον το 1-1 στο τέλος ικανοποιεί και τους δύο.

Το φιλμ του αγώνα

16’ Από πάσα του Κόκκινου, η μπάλα βρήκε στην πλάτη αντιπάλου, «τσίμπησε» όμορφα ο Κόκρας και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1.

22’ Ο Ελευθέρογλου Γ. έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

40’ Σουτ του Λιούσκα, καλό πέρασε λίγο άουτ.

45’ Ο Χατζηγιάννης είχε δοκάρι και στην επαναφορά δεν μπόρεσε ο Δάσσιος σε κενή εστία να σημειώσει το γκολ.

48’ Σέντρα του Κόκκινου, σουτ ο Τσιρόπουλος, δύσκολα έδιωξε ο τερματοφύλακας.

58’ Ο Ελευθέρογλου Γ. γύρισε ωραία το σώμα και με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

86’ Από σέντρα του Ελευθέρογλου Γ., ο Ελευθέρογλου Τ. με κεφαλιά άγγιξε το γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας του Σμόλικα έκανε την απόκρουση του ματς.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κυρανούδης, Ντούγκος, Μηνάς, Καφφές, Κλεισιάρης, Βαϊτσης, Καραγκιόζης (84’ Ελευθέρογλου Τ.), Τσινούδης, Ταρταμπούκας, Τσιρβούλης, Ελευθέρογλου Γ.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Γκαλίτσιος): Μώρας, Λιούσκας, Δολιάνης, Ντούφας, Νεστορίδης, Χατζηγιάννης (75’ Τανάγιας Χ.), Μανιώτης, Τσιρόπουλος, Δάσσιος (84’ Τανάγιας Γ.), Κόκρας (80’ Βλιώρας), Κόκκινος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας Δ., Παπαδημητρίου Χ., Τσαπράζης Α.