Βαθμολογία

Δεν το κράτησε η γηπεδού(Χ)ος...

H Αστραπή Νέας Πολιτείας προηγήθηκε δύο φόρες στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας, αλλά η ομάδα του Κώστα Κολομητρούση ισοφάρισε ισάριθμες και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Το τελικό 2 - 2 χαρακτηρίζεται δίκαιο σύμφωνα με την γενικότερη εικόνα του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του κυρίου Βλιώρα, καθώς θεωρούν ότι άφηνε ατιμώρητα τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών των φιλοξενούμενων. Έλαμψαν Αποστόλου και Νάστας για τις δύο ομάδες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 6ο λεπτό για την Αστραπή, όταν ο Φλώρος έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Αποστόλου έπιασε ένα γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Μαγαζιώτης δεν δυσκολύτηκε να μπλοκάρει.

Στο 13' η ομάδα της Νέας Πολιτείας άνοιξε το σκορ. Ο Γαρουφαλιάς έκλεψε την μπάλα από τον Φιλίππου, που έκανε κατάχρηση της ντρίμπλας, πάσαρε στον Αποστόλου και εκείνος με ένα διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει με μια ευκαιρία στο 20', όταν ο Φιλίππου δοκίμασε το πόδι του από μακριά, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Νάστας έκανε ωραία κούρσα από αριστερά και την τελευταία στιγμή γύρισε την μπάλα στον Ζαφειρίου, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1 - 1. Ενώ, στην αμέσως επόμενη φάση στο 25', οι κυανόλευκοι έφτασαν κοντά και στο 1-2, αλλά ο Κουρούμαλος που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μπρέλλα.

Στο 29' ο Κυριάκος εκτέλεσε ένα επικίνδυνο μακρινό φάουλ για λογαριασμό της Αστραπής, η μπάλα έσκασε στο ύψος του πέναλτι, ο Μαγαζιώτης έδειξε να ξεγελιέται, αλλά για καλή του τύχη η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους καταγράφηκε στις καθυστερήσεις αυτού. Ο Κουρούμαλος βρήκε με σέντρα από αριστερά τον Νάστα μέσα στην περιοχή και εκείνος ανενόχλητος απέναντι από τον Μπρέλλα ήταν εντελώς άστοχος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Αστραπή να παίρνει και πάλι το προβάδισμα. Στο 49' λοιπόν, ο Καλτσάς έβγαλε κάθετη για τον Αποστόλου και ο δεύτερος έκανε το γύρισμα για τον Καψιώχα, ο οποίος σε κενή ουσιαστικά εστία έκανε το 2 - 1.

Στο 57ο λεπτό ξεκίνησε μια σειρά από φάσεις από τις οποίες προήλθε το δεύτερο γκολ για τον Ηρακλή. Ο Νάστας δοκίμασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και ο Μπρέλλας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε και μέσα στις πολλές μονομαχίες ο Ζαφειρούλης ανέτρεψε τον Νάστα εντός περιοχής με τον διαιτητή κ. Βλιώρα να υποδεικνύει πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο Νάστας, που νίκησε τον Μπρέλλα και πέτυχε το 2 - 2.

Η τελευταία καλή φάση στο ματς έλαβε χώρα στο 68ο λεπτό. Ο Κυριάκος εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Μπατζέλας σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, δεν είχαμε κάτι αξιόλογο και το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τις δύο ομάδες που ξεκίνησαν με νίκη στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Γαρουφαλιάς, Ζαφειρούλης, Ψωμολιάς, Χασιώτης, Φλώρος (79' Κολιοφούτης), Καλτσάς, Μπατζέλας Ν., Καψιώχας (72' Σουλτούκης), Κυριάκος (84' Αρσένης), Αποστόλου.

Ηρακλής Λάρισας (Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Περήφανος, Γιαννακόπουλος, Πότσης, Τσέλιγκας, Τσιτσιούμης (56' Λουκανίκας), Σάββας (66' Ξαφάρας), Κουρούμαλος, Φιλίππου (32' Μπέης), Ζαφειρίου, Νάστας.

Διαιτητές: Βλιώρας, Γκαρέλης, Μάνος.