Βαθμολογία

Ναπολεόνι: «Ελπίζω να πικράνω τον Γκατούζο»

Την επιθυμία του να… πικράνει τον Τζενάρο Γκατούζο εξέφρασε ο Στέφανο Ναπολεόνι. «Θα χαρώ πολύ να τον γνωρίσω κι ελπίζω να του δώσω λίγο πίκρα», τόνισε ο Ιταλός φορ για τον συμπατριώτη του προπονητή. 

Στον Τζενάρο Γκατούζο, τον οποίο θα βρει αντιμέτωπο στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ, στάθηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι. Από εκεί και πέρα, ο Ιταλός φορ ανέλυσε τα στοιχεία που πρέπει να αλλάξει ο Ατρόμητος, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος στο… καυτό «Γεντί Κουλέ». 

Μια ιδιαίτερη «κόντρα» θα κλέψει για λίγο το ενδιαφέρον από το Ατρόμητος-ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Τζενάρο Γκατούζο και τον Στέφανο Ναπολεόνι, με τον πρώτο να είναι γνωστός για τη θητεία του από τη Μίλαν και με τον 29χρονο άσο του Ατρόμητου να κατάγεται από τη Ρώμη και ενόψει αυτού και του αγώνα δήλωσε: 

«Θα είναι ωραίο για μένα να μπορώ να τον δω, γιατί εντάξει ο Γκατούζο είναι Γκατούζο. Μπορεί εγώ να είμαι από τη Ρώμη κι αυτός να έπαιζε στη Μίλαν, αλλά είναι πάντα ένας παίκτης που τον βλέπαμε και στην Εθνική. Οπότε θα χαρώ πολύ να τον δω και να τον γνωρίσω έστω και για λίγο να του μιλήσω κι ελπίζω να του δώσω λίγο πίκρα μετά το παιχνίδι, να φύγουμε εμείς με τους τρεις βαθμούς και να είναι λίγο στεναχωρημένος στο τέλος». 

Για το ότι η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά αμυντικά, αλλά δυσκολεύεται επιθετικά και αν χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να βελτιωθείτε σε αυτόν τον τομέα: 

«Στο τελευταίο παιχνίδι δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Στα προηγούμενα όμως βγάλαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήμασταν άτυχοι. Θέλει δουλειά. Στην προπόνηση εμείς προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω ότι στο τελευταίο παιχνίδι μας έλειπε η τελική πάσα για να κάνουμε μια καθαρή ευκαιρία. Δουλεύουμε και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε το Σάββατο στο γήπεδο». 

Για το πως περιμένει το...καυτό ''Γεντί Κουλέ'': 

«Όπως πάντα όταν πας να παίξεις εκεί μέσα, σίγουρα ξέρουμε πως μας περιμένει ένα καυτό κλίμα, οι φίλαθλοι εκεί στηρίζουν πολύ καλά την ομάδα, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μην σκεφτόμαστε που παίζουμε. Μόνο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το τρίποντο». 

Για το δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό: 

«Δεν το ξεχνάμε αυτό. Πρέπει να το δούμε για να βελτιωθούμε. Σίγουρα στα προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε καλύτερα και κάναμε και παραπάνω ευκαιρίες. Απέναντί μας ήταν μια δύσκολη ομάδα που παίζει κλειστά. Το Σάββατο θα είναι άλλο παιχνίδι, δουλεύουμε σκληρά και σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι».