Βαθμολογία

Το μήνυμα του Μπερλουσκόνι για Γιουβέντους

Όπως έχει καθιερώσει εδώ και έναν μήνα κάθε Παρασκευή, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρέθηκε στο Μιλανέλο για να επισκεφτεί την ομάδα της Μίλαν, με το αφεντικό των "ροσονέρι" να φροντίζει μάλιστα αυτή τη φορά να εμψυχώσει τους παίκτες του πριν από το αποψινό ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Γιουβέντους.

"Στους παίκτες είπα πως το ματς αυτό έχει θεμελιώδη σημασία. Εάν πραγματοποιήσουν πειστική εμφάνιση και νικήσουν τη Γιούβε, οι απογοητεύσεις των δύο τελευταίων ετών θα ξεχαστούν και οι οπαδοί θα ξαναέλθουν μαζικά κοντά μας.

Από το 2003 μέχρι το 2007 κατακτήσαμε όποιον τίτλο ήταν διαθέσιμος και γίναμε η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στον κόσμο.

Μέσα σε 2-3 χρόνια, υπολογίζοντας την εξέλιξη αυτής της ομάδας, θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε: πρωταγωνιστές στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Μπερλουσκόνι μετά το τέλος της επίσκεψής του στο Μιλανέλο, η οποία κράτησε σχεδόν 2,5 ώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο "καβαλιέρε" δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους Μενέζ, Μποναβεντούρα και Ντε Γιονγκ για τα τέρματα που πέτυχαν την περασμένη Κυριακή στο εκτός έδρας 5-4 επί της Πάρμα ενώ για μία ακόμα φορά εξέφρασε τη στήριξή του στον Φιλίπο Ιντσάγκι.

Σημειώνεται πως ο Μπερλουσκόνι θα βρίσκεται το βράδυ του Σαββάτου στις εξέδρες του "Σαν Σίρο" για να δει διά ζώσης το μεγάλο παιχνίδι, στο οποίο έχει ήδη σημειωθεί sold out: οι θεατές θα είναι 78.681 και τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της Μίλαν είναι 3.233.620 ευρώ (5ο καλύτερο ρεκόρ εισπράξεων στην ιστορία του γηπέδου).