Βαθμολογία

Προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τις Μικτές τη Δευτέρα στην Ελασσόνα

Οι Ενωσιακοί προπονητές κ.κ. Νίκος Αργυρούλης και Γιώργος Δονδοτσάκης, στην προσπάθειά τους να αναζητήσουν και να εντάξουν στις Μικτές ομάδες της Ένωσης για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, τους ικανότερους νεαρούς ποδοσφαιριστές των σωματείων του Νομού μας, θα πάνε την ερχόμενη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 στην Ελασσόνα, στο γήπεδο της οποίας, στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν προπόνηση, μέσα από την οποία θα «τσεκάρουν» όλους τους ταλαντούχους παίκτες που θα συμμετάσχουν σ΄ αυτή.

Τους δύο προπονητές θα συνοδεύουν στην Ελασσόνα τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ και στην προπόνηση καλούνται να προσέλθουν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου, που έχουν γεννηθεί από το 1999 – 2000 (για τη Μικτή Νέων) και από το 2001 – 2002 (για τη Μικτή Παίδων). Όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα προσέλθουν στην προπόνηση θα πρέπει να έχουν μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και καλαμίδες.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών για τις Μικτές ομάδες θα πραγματοποιήσουν οι Ενωσιακοί προπονητές και την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014, τη φορά αυτή για τους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των ομάδων των Δήμων Λάρισας, Κιλελέρ, Αγιάς και Τεμπών.
Η προπόνηση αυτή θα γίνει σε ώρα και γήπεδο που θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στα φετινά πρωταθλήματα Υποδομών (Προπαιδικό – Παιδικό – Εφηβικό), παρατείνεται μέχρι και την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ «ΔΙΟΝΥΣΟΣ»

Σύσκεψη με θέμα την αρτιότερη διοργάνωση των αγώνων των πρωταθλημάτων Υποδομών (Προπαιδικό – Παιδικό – Εφηβικό) την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, έχει προγραμματίσει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος», στις 8 το βράδυ.

Στη σύσκεψη αυτή καλούνται και πρέπει να παραβρεθούν οι εκπρόσωποι και προπονητές όλων των σωματείων του Νομού, που θα συμμετάσχουν φέτος στα πρωταθλήματα Υποδομών, προκειμένου να ακουστούν απόψεις, προτάσεις και γνώμες, που θα βοηθήσουν την Επιτροπή Πρωταθλημάτων να διοργανώσει με απόλυτη και πάλι επιτυχία τα πρωταθλήματα αυτά.