Βαθμολογία

Καμία συμφωνία για το Arena!

Μπορεί οι φίλαθλοι της ΑΕΛ να πέρασαν δύο φορές, μέσα σε δύο μέρες τις πύλες του AEL FC Arena για τα φιλικά με ΑΕΚ και Παναχαϊκή, αλλά πιθανότατα ήταν και οι δύο τελευταίοι αγώνες για φέτος! Και αυτό διότι, όπως μας πληροφόρησε ο εκπρόσωπος της Γήπεδο Α.Ε., Μίμης Τσακμακίδης η συμφωνία αφορούσε αποκλειστικά τους δύο αυτούς φιλικούς αγώνες και όχι ολόκληρη την φετινή σεζόν.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Τσακμακίδη, το πρόβλημα εντοπίζεται στα λειτουργικά έξοδα του γηπέδου, που χαρακτηρίζονται πολύ υψηλά για να τα αντέξει τόσο η διαχειρίστρια εταιρία, όσο και η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Σίγουρα σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ του χρόνου, τα οικονομικά δεδομένα θα είναι εντελώς διαφορετικά και η ΠΑΕ θα μπορεί να καθίσει με άλλον αέρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Γήπεδο Α.Ε.

Το κώλυμα δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τις σχέσεις των δύο πλευρών, αφού υπάρχει καλό κλίμα και διάθεση για συμφωνία. Δίαυλος επικοινωνίας υπάρχει και αν γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα, τότε η ΑΕΛ θα αγωνίζεται κανονικά από φέτος στην φυσική της έδρα.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης