Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Οδηγίες προς ποδοσφαιριστές και σωματεία

Για τη λειτουργία του Ταμείου Αρωγής

Από τη Γραμματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας ανακοινώνονται οι παρακάτω οδηγίες προς τους εκπροσώπους των σωματείων μελών της και τους ποδοσφαιριστές των ομάδων τους, που στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου θα τραυματιστούν κατά την ποδοσφαιρική τους δραστηριότητα και θα απευθυνθούν για τη διαπίστωση του τραυματισμού τους και την αποθεραπεία τους, στους συνεργαζόμενους με το Ταμείο Αρωγής της Ένωσης φυσιοθεραπευτές.

ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ»

Όλα τα σωματεία του Νομού, εκτός αυτών των επαρχιών Ελασσόνας και Τυρνάβου, 86 τον αριθμό (σε αυτά περιλαμβάνονται και ο Δωτιέας Αγιάς, η ερασιτεχνική ΑΕΛ και οι γυναικείες ομάδες Κένταυρος και ΑΕΛ), θα εξυπηρετούνται από το «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ» Θεραπευτήριο, που βρίσκεται στην Εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης (μετά τη διασταύρωση των Δέντρων).

Κάθε ποδοσφαιριστής των παραπάνω ομάδων που υπέστη τραυματισμό κατά τη διάρκεια αγώνων του Σαββατοκύριακου ή κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας του, θα πρέπει την επόμενη του τραυματισμού ημέρα, να τηλεφωνεί αυτός ή ο εκπρόσωπος της ομάδας του στο «Απολλώνειο» Θεραπευτήριο (τηλ. 2410 831170), να αναφέρει στη Γραμματεία το όνομα του τραυματισθέντα ποδοσφαιριστή και αυτό της ομάδας του και να ζητά άμεση ημερομηνία επίσκεψής του για τη διάγνωση του τραυματισμού του. Από το θεραπευτήριο θα του δίνεται η ημέρα και ώρα της επίσκεψής του σ΄ αυτό και μετά την επίσκεψή του αυτή, το πλήρες πρόγραμμα των επισκέψεών του για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.
Κατά την πρώτη του επίσκεψη στο «Απολλώνειο», ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να προσκομίζει στη Γραμματεία του Θεραπευτηρίου, φωτοαντίγραφο της επίσημης και σφραγισμένης από την ΕΠΣΛ κατάστασης Υγείας της ομάδας του για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 - 2015, στην οποία θα υπάρχει το όνομά του, καθώς και την ταυτότητά του.

ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Οι ποδοσφαιριστές των σωματείων της Επαρχίας Φαρσάλων θα εξυπηρετούνται από τον φυσιοθεραπευτή κ. ΛΙΟΥΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, που έχει το φυσιοθεραπευτήριό του στα Φάρσαλα και στην οδό Καναδά αρ.7.

Για να προγραμματίσουν συνάντηση μαζί του, οι τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές ή οι εκπρόσωποι των σωματείων τους, θα πρέπει να ακολουθούν την πιο πάνω αναφερόμενη διαδικασία, τηλεφωνώντας στο τηλέφωνο του κ. Λιούπη, που είναι 24910 22944 και κινητό 6937 001140.

Τα σωματεία της επαρχίας Φαρσάλων, των οποίων οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να απευθύνονται στο φυσιοθεραπευτή κ. ΛΙΟΥΠΗ είναι τα παρακάτω:

Αχιλλέας, Αναγέννηση, Ακαδημία, Απόλλων Βρυσιών, Σταυραετός, Δόξα Υπέρειας, Ναρθάκι, Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων, Άρης Χαράς, Ολυμπιακός Αμπελιάς, Άρης Διλόφου, Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων, Ζωοδόχος Πηγή, Ατρόμητος Βαμβακούς και Νίκη Κρήνης.

ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Οι ποδοσφαιριστές των σωματείων της Επαρχίας Ελασσόνας θα εξυπηρετούνται από τον φυσιοθεραπευτή κ. ΗΛΙΑ ΠΑΣΧΟ, που έχει το φυσιοθεραπευτήριό του στην Ελασσόνα, και στην οδό Βουλγαροκτόνου 5 .

Για να προγραμματίσουν συνάντηση μαζί του, οι τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές ή οι εκπρόσωποι των σωματείων τους, θα πρέπει να ακολουθούν την πιο πάνω αναφερόμενη διαδικασία, τηλεφωνώντας στο τηλέφωνο του κ. Πάσχου, που είναι 24930 24219 και κινητό 6977 610362.

Τα σωματεία της επαρχίας Ελασσόνας, των οποίων οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να απευθύνονται στο φυσιοθεραπευτή κ. ΠΑΣΧΟ είναι τα παρακάτω:

Οικονόμος Τσαριτσάνης, Π.Ο. Ελασσόνας, Συκέα, Μύτικας Καλυβίων, Όλυμπος Καρυάς, Χυρετιακός Δομένικου, Γ. Ολύμπιος Λιβαδίου, Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, Προοδευτική Βερδικούσιας, Έθνικός Ολύμπου, Κεραυνός Δρυμού, Ελπίς Μεσοχωρίου, Δόξα Βλαχογιαννίου, Ελασσόνα 2013, Όλυμπος Ολυμπιάδας, Ολυμπιώτισσα (γυναικεία ομάδα).