Βαθμολογία

Φιλική νίκη επί της Παναχαϊκής

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη το απόγευμα στο AEL FC ARENA ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Παναχαϊκή. Τελικό αποτέλεσμα 2-1 με την «Βασίλισσα» να σημειώνει δύο γκολ με τον Ηλία Αναστασάκο και να έχει και τρία δοκάρια (δύο Μελισσάς και ένα ο Αναστασάκος).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με την ΑΕΛ να θέλει σίγουρα ακόμη αρκετό χρόνο μέχρι να βρει τον δρόμο της. Ο τεχνικός Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δοκίμασε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν παίξει χθες στο φιλικό με την ΑΕΚ. Η Παναχαϊκή χρησιμοποίησε πολλούς νέους παίκτες με την εικόνα της να είναι μέτρια. Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία λίγου κόσμου.

Έτσι ξεκίνησε η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ξεκίνησε με τον Καρακούτση κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Μουλόπουλος, στόπερ οι Εσπίν – Μελισσάς και αριστερά ο Κοντοδήμος. Αμυντικά χαφ οι Τσεμπερίδης – Πινδώνης με τον Δεινόπαπα αριστερά και τον Μπιλά δεξιά. Ο Φορνέρ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αναστασάκο.

Λίγες καλές στιγμές

Στο πρώτο 45λεπτο οι φάσεις δεν ήταν πολλές μπροστά από τις δύο εστίες. Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ήταν ανώτερη χωρίς όμως να ικανοποιήσει τον κόσμο. Ο τεχνικός Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δοκίμασε αρκετούς παίκτες με στόχο να σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα για όλο το έμψυχο υλικό. Εκτός από τα δύο γκολ του Αναστασάκου, η ΑΕΛ είχε και δύο δοκάρια με τον Μελισσά.

Λίγα πράγματα

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν με… το σταγονόμετρο! Και οι δύο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές και αυτό δεν βοήθησε ώστε να βρουν οι ομάδες έναν ρυθμό. Το πρόβλημα της ΑΕΛ στην επανάληψη ήταν ότι δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα στη μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα

21’ Φορνέρ στον Μπιλά και αυτός παράλληλη σέντρα, πετάχτηκε ο Αναστασάκος που από κοντά κάνει το 1-0.

26’ Ωραίο δυνατό σουτ του Φορνέρ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα δίπλα από την εστία.

28' Σουτ του Πατινιώτη, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα 1-1.

37' Φάουλ ο Πινδώνης, κεφαλιά ο Μελισσάς η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

38' Σέντρα ο Πινδώνης από δεξιά, ο Δεινόπαπας με προβολή δεν μπορεί να τελειώσει τη φάση.

40' Φάουλ ο Πινδώνης, κεφαλιά ξανά ο Μελισσάς η μπάλα στο δοκάρι!

41' Ο Μπιλά πήρε την μπάλα από τον Σούλη, έδωσε στον Αναστασάκο που από κοντά κάνει το 2-1!

55’ Ο Μουλόπουλος πρόλαβε την τελευταία στιγμή με προβολή τον Σκερλετίδη πριν σημειώσει το γκολ!

62’ Πινδώνης σέντρα, η μπάλα στον Στεφανίδη, αυτός έδωσε στον Αναστασάκο που με ωραία λόμπα στέλνει την μπάλα στο δοκάρι!

80΄Από μπαλιά του Σκερλετίδη, ο Μασούρας έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

90’ Σουτ του Στεφανίδης, η μπάλα δίπλα από την εστία.

ΑΕΛ (Κων/νος Παναγόπουλος): Καρακούτσης, Μουλόπουλος, Έσπιν, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Τσεμπερίδης, Πινδώνης, Φορνέρ, Δεινίπαπας, Μπιλά, Αναστασάκος.

Αγωνίστηκαν και οι: Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπαλογιάννης.

Παναχαϊκής (Κων/νος Σωτηρόπουλος): Παπαδόπουλος, Χούσας, Μπαρούτας, Κάργας, Σούλης, Αναστασόπουλος, Στεργίδης, Πατινιώτης, Κωστούλας, Πλέγας, Μασούρας.

Αγωνίστηκαν και οι: Κοντοπίδης, Σαμπατάκος, Χαρτσιάς, Τρίγκας, Σκερλετίδης, Μαζιώτης.

Διαιτητές: Μπουμαρσόπουλος, Καραμπούλας, Καρακώστας. 4ος Βλιώρας.