Βαθμολογία

Δυσκολεύει για τους δύο του Άρη

Η απάντηση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ για τις υποθέσεις των δελτίων των Σιντί Σανιά και Γκαέλ Ενουντούλου αναμένεται τελικά σήμερα να γίνει γνωστή. Λιγοστές οι πιθανότητες.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θέλει άμεσα να ενσωματωθούν στην ομάδα οι Σιντί Σανιά και Γκαέλ Ενλουντούλου, όμως οι υπόθεση τους δυσκολεύει. 

Αυτό γιατί η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ που θα αποφασίσει την κατ΄ εξαίρεση έκδοση δελτίων τους, φαίνεται πως δεν θα πάρει απόφαση θετική για τους «κίτρινους». 

Όποια και αν είναι αυτή πάντως, η γνωστοποίηση της αναμένεται να γίνει σήμερα τελικά. Η καθυστέρηση αυτή προκαλεί επιπλέον ανησυχία στους ανθρώπους της διοίκησης. Στην διαδικασία θα παραβρεθεί εκπρόσωπος της ομάδας. 

Στην περίπτωση που τελικά η απόφαση δεν είναι υπέρ του Άρη και οι παίκτες αποκτήσουν δικαίωμα να ενσωματωθούν στον Άρη από τον Γενάρη, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Δημήτρη Σιαλμά που περιμένει στο εξωτερικό, οι Θεσσαλονικείς θα περιμένουν να δουν τη θα γίνει με την περίπτωση του, όπως και με τον Φρανκ Γκουέλα τον οποίο έχουν αποφασίσει να περιμένουν μέχρι τέλους. Πλέον, βέβαια, δεν ασχολούνται με τον Μαρσέλο.