Βαθμολογία

Φήμες για Λουγκάνο και Γιόμπο

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Άρσεναλ όχι μόνο για την ήττα από την Ντόρτμουντ, αλλά κυρίως για την εικόνα που έδειξε η ομάδα. Οι "κανονιέρηδες" δέχτηκαν πολλές φάσεις και αυτό πιθανότατα θορύβησε τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός το καλοκαίρι προτίμησε να μην κινηθεί για στόπερ και να έχει επί της ουσίας τρία, τους Λορέν Κοσιελνί, Περ Μερτεζάκερ και Κάλουμ Τσέιμπερς. Ωστόσο, μετά τον τραυματισμό του Ματιέ Ντεμπουσί, ο οποίος θα λείψει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, δεν αποκλείεται να καλύψει το κενό του ο Τσέιμπερς με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία απολύτως λύση για το κέντρο της άμυνας πίσω από τους δύο βασικούς.

Επομένως, ο Βενγκέρ εξετάζει κάποιες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών σύμφωνα με τις "Daily Mail" και "Mirror". Τα δύο ονόματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο είναι των Τζόσεφ Γιόμπο και Ντιέγκο Λουγκάνο, οι οποίοι έχουν εμπειρίες από την Premier League. Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Βενγκέρ δήλωσε πως είναι έτοιμος για άλλη μία φορά να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες.