Βαθμολογία

Φτάνει στην Αθήνα η Lady Gaga

Λίγες ώρες χωρίζουν τη Lady Gaga από τους Έλληνες θαυμαστές της. Η σούπερ σταρ θα φτάσει σήμερα το απόγευμα στην Ελλάδα με το ιδιωτικό της αεροπλάνο, δυο μέρες πριν τη μεγαλειώδη συναυλία που θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό στάδιο την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φαντασμαγορικό «ArtRave: The Artpop Ball Tour», που ανυπομονούν να απολαύσουν όλοι όσοι εξασφάλισαν τα μαγικά χαρτάκια έχει αρχίσει. Τα «golden standing» εισιτήρια των 104,5 ευρώ έχουν εξαντληθεί, ενώ το κοινό μπορεί ακόμα να προμηθευτεί τα εισιτήρια που ξεκινούν από τα 38, 5 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 82,5. Επίσης, μπορούν να προμηθευτούν όσοι επιθυμούν και τα «VIP» εισιτήρια που κοστίζουν 115,5 ευρώ.

Η Lady Gaga, έχοντας ξεκινήσει την περασμένη Τετάρτη 10/9 από το Ντουμπάϊ, πήγε στο Τελ Αβιβ στις 13/9, χθες το βράδυ έδωσε συναυλία στην Κωνσταντινούπολη και τώρα θα σταματήσει στην Αθήνα. Όλιο όσοι βρεθούν εκεί θα την απολαύσουν να ερμηνεύει τα πιιο δημοφιλή τραγούδια του νέου άλμπουμ της και όλες τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες της.

Στο ΟΑΚΑ θα στηθεί μία τεράστια σκηνή την Πέμπτη, η οποία θα θυμίζει πασαρέλα και έχει όνομα! Η «Fat Lady» είναι από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31μ, το ύψος 21 μ, και καλύπτει συνολικά χώρο 2000 τετραγωνικών μέτρων. Εκεί θα ξεδιπλώσει την έντονη παρουσία της η Lady Gaga, μαζί με 14 χορευτές και 5 μουσικούς. Οι εκπλήξεις περιλαμβάνουν αλλαγές ρούχων επί σκηνής, περούκες και φτερά να γεμίζουν τη πασαρέλα για τις αναγκαίες αλλαγές.

Οι απαιτήσεις της Lady Gaga

Παρά όσα γράφτηκαν φαίνεται από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ότι τίποτα από όσα έχουν γραφτεί δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα. Η εκκεντρική τραγουδίστρια παραγματικά έχει ζητήσει λευκά τριαντάφυλλα στη σουίτα της και πιάτα από μεσογειακή κουζίνα,καθώς και σαλάτες, φρούτα, αναψυκτικά, υγιεινά σνακ και γενναίες δόσεις πάγου!

Δεν έχει ανακοινωθεί καμμία επίσκεψή της σε σημείο της πόλης, ενώ οι άνθρωποί της θα έιναι έτοιμοι να πραγματοποίησουν οποιαδήποτε επιθυμία εκφράσει. Ακόμα, στο καμαρίνι της ζήτησε,να υπάρχει ένας μεγάλος άσπρος καναπές ενώ διευκρίνισε ότι έχει αλλεργία στα σταφύλια.

Πηγή: TOC