Βαθμολογία

Τραυμάτισαν 9χρονο για μια μπάλα!

Με τραύματα στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου διεκομίσθηκε προχθές το βράδυ ένας 9χρονος, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση συνομήλικών του για μια συλλεκτική ποδοσφαιρική μπάλα, την οποία κρατούσε στα χέρια του.

Νωρίς το βράδυ της Δευτέρας ο 9χρονος βάδιζε στο δρόμο, κρατώντας μία δερμάτινη μπάλα ποδοσφαίρου, όταν ανήλικοι τον προσέγγισαν με επιθετικότητα, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Σκιάθου.

Το παιδί αιφνιδιάστηκε και στην προσπάθειά του να συγκρατήσει την μπάλα στα χέρια του δέχθηκε επίθεση και χτυπήματα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στον αυχένα. Στο Κέντρο Υγείας του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ καθώς είχε συνεχή λιποθυμικά επεισόδια ξεκίνησε σχεδιασμός για διακομιδή του στο Βόλο, ο οποίος τελικά δεν τέθηκε σε εφαρμογή, καθώς οι γιατροί είδαν σημάδια βελτίωσης της κατάστασης της υγείας του.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και σήμερα η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου για τις περαιτέρω ενέργειες γύρω από την υπόθεση ληστείας ενός 9χρονου παιδιού από παιδιά κοντά στη δική του ηλικία.

Πηγή: Εφ. Ταχυδρόμος