Βαθμολογία

"Είναι το φαβορί η Μπεσίκτας"

Δηλώσεις στον τούρκικο Τύπο έκανε ο πρόεδρος του Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, σημειώνοντας πως ο αγώνας με την Μπεσίκτας θα διεξαχθεί σε ήρεμο κλίμα και πως οι στιγμές έντασης ανάμεσα στις δυο χώρες ανήκουν στο παρελθόν.

"Η Μπεσίκτας είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να παραταχθούμε στο γήπεδο απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα. Παρακολούθησα τα παιχνίδια με την Άρσεναλ. Η εντύπωση που μου δόθηκε είναι πως είναι μια σκληρή ομάδα. Αλλά νομίζουμε πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι την Πέμπτη. Είναι το φαβορί. Η Μπεσίκτας είναι μια μεγάλη ομάδα, ενώ εμείς είμαστε μια μικρή ομάδα που προσπαθεί για το καλύτερο", είπε αρχικά και συνέχισε για το κλίμα σε προηγούμενα ελληνοτουρκικά παιχνίδια:

"Ειδικά στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 έγιναν παιχνίδια σε διαφορετική ατμόσφαιρα, αλλά αυτό έχει περάσει. Δεν υπάρχει πλέον τέτοιο κλίμα. Ο κόσμος αλλάζει και οι σχέσεις μεταξύ των δύο λαών έχει βελτιωθεί. Σε μας δεν υπάρχουν ιδέες εχθρότητας κατά των Τούρκων. Εμείς θα παραθέσουμε δείπνο στους Τούρκους φίλους μας πριν το παιχνίδι στην Ελλάδα στις 27 Νοεμβρίου. Θα προσπαθήσουμε να τους φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο".

Τέλος, για το τουρκικό ποδόσφαιρο σημείωσε: "Η Μπεσίκτας και το τουρκικό ποδόσφαιρο έχουν κάνει πολλά βήματα βελτίωσης. Στην Ελλάδα είναι γνωστές οι τέσσερις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας, με την Γαλατασαράι να είναι η πιο αναγνωρίσιμη".