Βαθμολογία

Ο Δέλλας προβάλει το νέο αίμα της ΑΕΚ

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει σήμερα τη Λάρισα σε ένα αρκετά δυνατό τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και του σημαντικού ματς κόντρα στον Πανθρακικό. Παρόλα αυτά ο Δέλλας αποφάσισε να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής και δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να δώσει τόπο στα νιάτα.

Με αυτό τον τρόπο δείχνει ότι τολμά να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και είναι απόλυτα σίγουρος για όλους τους ποδοσφαιριστές του, ενώ παράλληλα εμπιστεύεται και τους νεαρούς παίκτες από το τμήμα κ20. Μάλιστα, στη βασική 11άδα αναμένεται ότι θα βρεθούν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, οι Τζάθας και Κυριαζής.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καραγκιολίδης, μοιράζοντας τον χρόνο με τον Βούρα, με τους Σαρρή και Σβάρνα να είναι τα βασικά στόπερ και τους Μπακάκη και Πεταυράκη να παίρνουν τη θέση τους στα μπακ.

Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Κορδέρο και Φαγέ, με τον Ζόριτς να έχει ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στα "φτερά" θα αγωνιστούν οι Ντούνης και Τζάθας, ενώ σε περίπτωση που ο Ντακόλ δεν καταφέρει να παίξει λόγω ίωσης τη θέση του θα πάρει ο 17χρονος Κυριαζής.

Πηγή: aek1924.gr