Βαθμολογία

Αρχίζουν οι προεπιλογές παικτών για τις Μικτές ομάδες της Ένωσης

Οι προπονητές των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ κ.κ. Νίκος Αργυρούλης και Γιώργος Δονδοτσάκης, μετά από σύσκεψη και συνεργασία που είχαν με τον πρόεδρο της Ένωσης και με τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής, αποφάσισαν όπως αρχίσουν  τις δοκιμές παικτών του Νομού και την προεπιλογή αυτών που θα στελεχώσουν τη φετινή χρονιά τις Μικτές ομάδες της Ένωσης, που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Μικτών ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Ηλικιακά οι παίκτες που στελεχώσουν τις Μικτές, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ, θα πρέπει να είναι οι γεννηθέντες τις χρονιές 1999 και 2000 για τις Μικτές Νέων και οι γεννηθέντες τις χρονιές 2001 και 2002 για τις Μικτές Παίδων.

Οι δύο Ενωσιακοί προπονητές αποφάσισαν όπως την ερχόμενη Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 16.00΄, στο Εθνικό Στάδιο των Φαρσάλων, να καλέσουν τους παίκτες των ομάδων της ομώνυμης επαρχίας, τους γεννηθέντες τις παραπάνω αναφερόμενες χρονιές, προκειμένου να επιλέξουν αυτούς που θα θεωρηθούν ικανοί να στελεχώσουν τις Μικτές μας ομάδες. Μετά την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί, θα ακολουθήσει συνάντηση και συζήτηση των δύο προπονητών με τους προπονητές και εκπροσώπους των ομάδων των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στην προπόνηση.

Η ίδια ακριβώς διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 16.00΄, στο γήπεδο Ελασσόνας και θα αφορά τους ποδοσφαιριστές των σωματείων των επαρχιών Τυρνάβου και Ελασσόνας.

Η φάση της προεπιλογής των ποδοσφαιριστών των Μικτών ομάδων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014, με την προπόνηση των παικτών που ανήκουν στις ομάδες και Ακαδημίες της Λάρισας και του υπόλοιπου Νομού (οι ώρα και το γήπεδο της προπόνησης θα ανακοινωθούν εντός των ημερών) και αργότερα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με τη συμμετοχή των μελών της Τεχνικής Επιτροπής, των Ενωσιακών προπονητών και των εκπροσώπων όλων των σωματείων του Νομού, που προτίθενται να συμμετάσχουν φέτος στα πρωταθλήματα Υποδομών που θα διοργανώσει η ΕΠΣΛ, προκειμένου να ακουστούν και καταγραφούν οι απόψεις και οι προτάσεις τους.