Βαθμολογία

Ανακοινώνει Φερνάντο Σάντος η Πορτογαλία

Έτοιμος να αναλάβει τα… ηνία της εθνικής Πορτογαλίας φαίνεται πως είναι ο Φερνάντο Σάντος. Σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα, ο 59χρονος τεχνικός αναμένεται να υπογράψει σήμερα (16/9) το νέο του συμβόλαιο. 

Παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έφεραν «παγωμάρα» στις τάξεις της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου σχετικά με την ποινή οκτώ αγώνων του Φερνάντο Σάντος, η κατάσταση φαίνεται πως έχει αντιστραφεί πλήρως… 

Συγκεκριμένα, η τοπική ιστοσελίδα «Noticiasaominuto.com» υποστηρίζει πως ο 59χρονος τεχνικός δεν είναι απλώς ο «εκλεκτός» της εθνικής Πορτογαλίας για να αντικαταστήσει τον Πάουλο Μπέντο, αλλά η υπόθεσή του θεωρείται τελειωμένη. 

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην προπονητής της Εθνικής αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της Ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμες και σήμερα (16/9) οι δύο άντρες έχουν προγραμματίσει ραντεβού, έτσι ώστε να επέλθει η οριστική συμφωνία. 

Επιπλέον το ίδιο site τονίζει πως σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, ο Φερνάντο Σάντος θα παρουσιαστεί επίσημα την Τετάρτη (17/9). 

Όσον αφορά στην τελική επιλογή του Πορτογάλου, φαίνεται πως εκτός του Γκόμες, ήταν επιθυμία και του σούπερ-σταρ των Ιβήρων, Κριστιάνο Ρονάλντο!