Βαθμολογία

Απάντηση του Τυρνάβου στον Πιερικό…

Αξιότιμε κ. Παπαδόπουλε,

Κατανοούμε την πικρία σας για τον αποκλεισμό του Πιερικού από τον Τύρναβο, με δύο ήττες αλλά μάλλον θα πρέπει να ψάξετε για απαντήσεις στα "εν οίκω" σας και όχι να επιρρίπτετε ευθύνες ασύδοτα.
Κατηγορείτε για τη φιλοξενία μια ομάδα που έχει αποδείξει, από πέρυσι που αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες, το ήθος και το σεβασμό της προς όλες τις ομάδες.
Όλοι οι προσκεκλημένοι σας, εισήλθαν κανονικά στο γήπεδο χωρίς κανένα απρόοπτο, όπως επίσης και οι οπαδοί σας που καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα έβριζαν ρυθμικά την ομάδα του Τυρνάβου. Μας συγχωρείτε που στα 97λεπτά αγώνα, είχαμε το θράσος να πανηγυρίσουμε τα γκολ της πρόκρισης.
Πιθανότατα βρισκόσασταν σε άλλο γήπεδο και βλέπατε διαιτητικά λάθη που ευνοούσαν την ομάδα μας, καροτσάκια και κοσμοσυρροή στο γήπεδο εποπτευόμενη από τον παρατηρητή του αγώνα!!! Φυσικά, εθελοτυφλούσατε και δεν είδατε το πεντακάθαρο γκολ της ομάδας μας, το υπέροχο μακροβούτι του ποδοσφαιριστή σας στη φάση του πέναλντι όπως επίσης τα εν ψυχρώ χτυπήματα των ποδοσφαιριστών σας.
Παρ' όλες όμως τις προβοκατόρικες δηλώσεις σας, εμείς θα κρατήσουμε το αθλητικό επίπεδό μας και σας ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια.

Με εκτίμηση,

Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005