Βαθμολογία

Αναβλήθηκαν οι σημερινές κληρώσεις αγώνων της ΕΠΣΛ

Από την Γραμματεία της ΕΠΣΛ ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης αποφάσισε για τεχνικούς λόγους να αναβάλλει τις προγραμματισμένες για σήμερα Δευτέρα κληρώσεις για τους αγώνες της β΄ φάσης του Κυπέλου (η κλήρωση ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι ώρα 14.00΄ στα γραφεία της ΕΠΣΛ) και των αγώνων των πρωταθλημάτων β΄ και γ΄ κατηγοριών (ήταν προγραμματισμένες για το απόγευμα στις 19.00΄ στο ξενοδοχείο «Διόνυσος»).

Αύριο το βράδυ, στις 20.00΄, στα γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των αγώνων της β΄ φάσης του Κυπέλλου και των αγώνων του πρωταθλήματος της β΄΄ κατηγορίας.

Η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της γ΄ κατηγορίας θα γίνει τις επόμενες ημέρες και θα ανακοινωθεί από τη Γραμματεία.

Συνεχίζονται αύριο Τρίτη οι διακοπέντες αγώνες

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων, οι 2 διακοπέντες λόγω νεροποντής αγώνες του πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (Αετός Αμυγδαλέας - Λάρισα 2012 και Αστέρας Τυρνάβου - Δόξα Ομορφοχωρίου), θα συνεχιστούν αύριο Τρίτη, στις 17.30΄, στα ίδια γήπεδα, από το 60΄ και με το σκορ 1-1 ο πρώτος αγώνας και από το 62΄ και με το σκορ 0-1 ο δεύτερος).