Βαθμολογία

Με φόρα οι «συνήθεις ύποπτοι»

Μαζί με τα πρωταθλήματα σε Α’ και Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία,  ξεκίνησε και ο μαραθώνιος της ανάδειξης των πρώτων σκόρερ. Έτσι, αρκετοί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στην λίστα των σκόρερ με αυτούς που ξεχώρισαν από πέρυσι, να το κάνουν και φέτος.

Συγκεκριμένα, στην Λιόλιος και Φαρμάκας από το Βλαχογιάννι πέτυχαν από δύο γκολ στην νίκη της ομάδας τους, ενώ το ίδιο έκανε και ο Καπετάνιος του Κεραυνού Παραποτάμου, που από ότι φαίνεται θα συνεχίσει και φέτος να σκοράρει κατά βούληση. Δύο γκολ τέλος, έχουν και ο Παλάσκας του Αμπελωνιακού, αλλά και ο Κουρούμαλος του Ηρακλή Λάρισας.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ στην Α’ Ερασιτεχνική, μετά την 1η αγωνιστική.

2 γκολ: Παλάσκας(Αμπελωνιακός), Λιόλιος, Φαρμάκας(Δόξα Βλαχογιαννίου), Κουρούμαλος(Ηρακλής Λάρισας), Καπετάνιος(Κεραυνός Παραποτάμου).

1 γκολ: Αντωνιάδης, Ζαγγανάς, Τσιανάκας Απ.(Αχιλλέας Φαρσάλων), Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής, Βαρσάμης(Φαλανιακός), Μπίκος, Κακαβίτσης(Αμπελωνιακός), Βιλανάκης(Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων), Γκόλαντας(Φιλοκτήτης Μελιβοίας), Καρανίκας(Κεραυνός Παραποτάμου), Λόλας, Νάκας, Δούκας(Δαμασιακός), Παπαδημητρίου, Τζατζάκης(Ηρακλής Χάλκης), Κόκκινος(Σμόλικας Φαλάνης), Αλεξανδρής(Δάφνη Γλαύκης), Χασιώτης, Αρσένης(Αστραπή Νέας Πολιτείας).