Βαθμολογία

Ατρόμητος: Το «αντίο» στον Γιάννη Κούρτη

Οι Περιστεριώτες αποχαιρέτισαν την Δευτέρα (15/9) τον άλλοτε πρόεδρο της ομάδας

Διοίκηση, παλαίμαχοι παίκτες αλλά και φίλοι του Ατρόμητου συνόδευσαν τον Γιάννη Κούρτη στην τελευταία του κατοικία, λέγοντάς του το ύστατο «χαίρε» την Δευτέρα (15/9) σε κλίμα βαθιάς θλίψης.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Το ύστατο αντίο Γιάννη Κούρτη που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατο νόσο είπαν σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι. Το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με τη σημαία του Ατρόμητου καθώς ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας μας επί τριετία στη δεκαετία του ’90 όταν αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική. Την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν το μέλος της διοικητικού συμβουλίου Βασίλης Καρακατσάνης, ο σκάουτ Τόλης Αποστόλου εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο υπεύθυνος τύπου Παύλος Κατώνης.

Παρεβρέθηκαν επίσης ο παλιός πρόεδρος Ανδρέας Κουλόπουλος, οι παράγοντες των διοικήσεων Κούρτη, Γρηγόρης Γεωργακόπουλος, Κώστας Αμερικάνος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Μπάμπης Τσαγκαράκης, οι παλιοί παράγοντες Δημήτρης Ελευθερίου, Νίκος Σοφιανόπουλος, εκ μέρους των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ο Καίσαρας Τσιριμιάγκος και ο φροντιστής της ομάδας Κ20 του Ατρόμητου Βασίλης Κεχαγιάς».