Βαθμολογία

Αντωνίου: «Ήταν η χειρότερη αρχή…»

Ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς θέλει η ομάδα του να σηκώσει κεφάλι στη συνέχεια

Ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς κ. Σωτήρης Αντωνίου μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού όπου η ομάδα του έχασε από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας τόνισε: «Ήταν η χειρότερη αρχή που θα μπορούσαμε να κάνουμε, στεναχωρήσαμε τους εαυτούς μας τον κόσμο, την διοίκηση, νομίζω ότι δίκαια χάσαμε, βέβαια το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αν ευστοχούσαμε στην εκτέλεση πέναλτι, μετά το χαμένο πέναλτι και την αποβολή η ομάδα της Νεοκαισάρειας γιγαντώθηκε, παρόλα αυτά εμείς νομίζαμε ότι θα το πάρουμε το παιχνίδι.

Την ευθύνη της ήττας την αναλαμβάνω προσωπικά εγώ, θα προσπαθήσουμε να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, ίσως η συγκεκριμένη ήττα στην πρώτη αγωνιστική να μας κάνει και καλό, καμία ομάδα δεν διαλύεται και καμία ομάδα δεν παίρνει το πρωτάθλημα από την πρώτη αγωνιστική. Να έχουμε την ψυχική μας ηρεμία και είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά με την προσπάθεια και την υπομονή που θα δείξουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα μπορέσουμε να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά γιατί το αξίζουμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νεοκαισάρειας και στον Αποστόλη Στύλο γιατί πραγματικά παρουσίασε μια θαυμάσια ομάδα, συνεχόμενη από πέρυσι και εύχομαι στην ομάδα της Νεοκαισάρειας και στον φίλο μου τον Αποστόλη καλή συνέχεια».

Χρήστος Γκατζούλης