Βαθμολογία

Διγκόζης: «Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια»

Μετά το τέλος του αγώνα Τύρναβος – Πιερικός στο Αλκαζάρ, οι δύο τεχνικοί (Διγκόζης – Ζιώγας) αναφέρθηκαν στο ματς ενώ ο προπονητής της Λαρισινής ομάδας δεν έκρυψε την χαρά του γι’ αυτή την ιστορική πρόκριση.

Διγκόζης Άγγελος (προπονητής Τυρνάβου): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη πρόκριση. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια απέναντι σε μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι η κλήρωση αύριο θα είναι καλή για εμάς εννοώντας να αντιμετωπίσουμε εμπορικές ομάδες. Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο και τον κόσμο που μας στηρίζουν πάντα».

Ζιώγας Μιχάλης (προπονητής Πιερικού):» Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Συγχαρητήρια για την πρόκριση στον Τύρναβο. Την θέλαμε πολύ και μείς και ειδικά όταν ένας προπονητής αναλαμβάνει το πόστο πέντε μέρες πριν το ματς τότε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δουλέψει στην ψυχολογία μήπως καταφέρει και αλλάξει κάτι και στην τακτική. Εάν έχω ένα παράπονο είναι στην φάση της ισοφάρισης όπου ήταν κόρνερ και το παραδέχτηκε και ο επόπτης αλλά μου ζήτησε συγγνώμη και το θεωρώ ανθρώπινο λάθος».