Βαθμολογία

Καταιγιστικοί οι «κόκκινοι διάβολοι»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και έχοντας όλα τους τα νέα «όπλα» διαθέσιμα, διέλυσαν με 4-0 την ΚΠΡ, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη τους νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Πρωταγωνιστής και κορυφαίος του αγώνα, αναμφίβολα, ήταν ο Αργεντινός αστέρας Άνχελ Ντι Μαρία ο οποίος διέλυσε κάθε αμυντικό πλάνο των Λονδρέζων, έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ.

Αυτός άλλωστε ήταν που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη, όταν στο 24' με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Γκριν για το 1-0. Το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 36' με οβίδα του επίσης νεοαποκτηθέντα Βάσκου μέσου Άντερ Ερέρα, ενώ το 3-0 σημείωσε στο 44' ο Ρούνεϊ με πλασέ. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 58' με πλασέ ο Μάτα, ύστερα από φανταστική ασίστ του Ντι Μαρία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ (67' Βαλέντσια), Έβανς, Ρόχο, Μπλάκετ, Μπλιντ, Άντερ Ερέρα, Μάτα (67' Φαλκάο), Ντι Μαρία (82' Γιανουζάι), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

ΚΠΡ: Γκριν, Ίσλα, Φέρντιναντ, Κόουκερ, Χιλ (45' Τραορέ), Κράνιτσαρ, Σάντρο (74' Χένρι), Φερ, Φίλιπς, Όστιν (59' Βάργκας), Χόιλετ.