Βαθμολογία

Είχε το άγχος, είχε και τον Μπαταβάνη...

Δεν έφτανε το άγχος του νεοφώτιστου και ταυτόχρονα γηπεδούχου στον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, έπεσε πάνω και σε έναν εξαιρετικό Μπαταβάνη και άντε να ξεκινήσει την χρονιά με νίκη μετά. Η ομάδα του Γιώργου Παπαντωνίου είχε πολλές ευκαιρίες στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Χρήστος Μπαταβάνης βρέθηκε σε μεγάλη μέρα, απέκρουσε και ένα πέναλτι, με συνέπεια οι δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες 1-1, σκορ το οποίο είχε διαμορφωθεί από το πρώτο 20λεπτο του αγώνα.

Ο Φιλοκτήτης είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα στο 10ο λεπτό, όταν ο Ηλιάς Γκουντάρας σούταρε από πλεονεκτική θέση με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 16' ο περσινός πρώτος σκόρερ στην Α'1, Μάρκος Βιλανάκης κέρδισε πέναλτι για λογαριασμό του Ατρομήτου. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο ίδιος ευστοχώντας για το 1-0.

Η ομάδα του Αποστόλη Έξαρχου όμως είχε έτοιμη απάντηση, αφού στο 20λεπτό έφερε το ματς στα ίσια με τέρμα του Γκόλαντα, έπειτα από ασίστ του Κουσάνη.

Στο επόμενο 5λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Χατζή, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Μπαταβάνης είπε "όχι".

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 70' οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή με τον Τασιό, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ του Φιλοκτήτη έδειξε την κλάσση του.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι στο 80', απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους. Αυτή την φορά όμως ο Βιλανάκης νικήθηκε από τον εκπληκτικό Μπαταβάνη, με συνέπεια το 1 - 1 να μείνει μέχρι το τέλος.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Πλιάγκας, Παπακώστας, Τσιφλίζογλου, Μούμος, Κουσιάς (80' Γαδιτσάκης), Χατζής (60' Αμαρλαριώτης), Τασιός, Σαλγκάμης, Βιλανάκης.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Έξαρχος): Μπαταβάνης, Κατσάνος, Πενίκης, Λιάκος, Πλατσάς, Γεωργούλας, Παπαηλίας, Κουσάνης, Γκουντάρας Η. (73' Πασιάς Δ.), Ντούμος (77' Καρβούνης), Γκόλαντας (85' Γκουντάρας Δ.)

Διαιτητές: Μπουμαρσόπουλος, Καραγιάννης, Ντελέζος.