Βαθμολογία

Με υπογραφή Κουρούμαλου

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ο Ηρακλής Λάρισας, που κέρδισε με σκορ 2-0 τον Μαχητή Τερψιθέας, στο γήπεδο της Νεάπολης το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν εμφανώς καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και με δύο προσωπικά τέρματα του Κουρούμαλου κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο για φέτος.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι απείλησαν από νωρίς στο παιχνίδι, όταν μόλις στο 7ο λεπτό ο Νάστας με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Μετά από δύο λεπτά ο ίδιος ποδοσφαιριστής και πάλι με σουτ δεν κατάφερε να βρει στόχο, ενώ και στο 11ο λεπτό επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό.

Τελικά, ο Κουρούμαλος ήταν αυτός που ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα και κατάφερε στο 33’ με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Κώστα Κολομητρούση και να κάνει το 1-0. Στο 39’ μάλιστα ο σκόρερ έχασε κι άλλη ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν το σουτ που έκανε κατάφερε να αποκρούσει ο Μόσιαλος με υπερένταση.

Στο δεύτερο μέρος, συνεχίστηκε η υπεροχή των γηπεδούχων που έχασαν και κάποιες άλλες ευκαιρίες. Στο 81’ ο Φιλίππου έστρωσε στον Κουρούμαλο και αυτός με ένα πανομοιότυπο σουτ με το πρώτο γκολ κατάφερε να γράψει το 2-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Περήφανος, Γιαννακόπουλος, Πότσης, Τσέλιγκας, Σάββας, Τσιουτσιούμης(60’ Ντονούδης), Ζαφειρίου, Χατζηλιάδης(46’ Φιλίππου), Νάστας(66’ Θεοδώρου), Κουρούμαλος.

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Καραμπούζης, Παπαδημητρίου, Τσούτσας, Μάγγος(70’ Παραφέστας), Αγγέλης, Παϊτέρης, Μολάς, Κουρούκας, Σιαμαντούρας(83’ Βαϊόπουλος), Τάτσιος(57’ Παλιούρας Δ.).

Διαιτητής: Τσακνάκης Π. Βοηθοί: Δήμου Γ., Ρεντόπουλος Ι.