Βαθμολογία

Ολική επαναφορά για τον Φαλανιακό

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-2), κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αχιλλέα Φαρσάλων και έτσι οι δύο ομάδες να πάρουν από έναν βαθμό (3-3)

Ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και 6 γκολ συνολικά παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Φαλάνης όπου στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΛ Φαλανιακός και Αχιλλέας Φαρσάλων μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 3-3. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο αφού κοντραριζόταν δύο από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού μας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Αχιλλέας μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι κατάφερε να αιφνιδιάσει στα πρώτα λεπτά και έτσι στο 10’ άνοιξε το σκορ με πέναλτι. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 25’ έκανε το 0-2 από νωρίς.

Στην επανάληψη όμως τον πρώτο λόγο τον είχε ο Φαλανιακός μιας και ο Αχιλλέας άφησε πολύ χώρο και μάλλον «πάτησε» πάνω στο σκορ του πρώτου ημιχρόνου και έτσι οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να πετύχουν γκολ και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ο Φαλανιακός στην επανάληψη παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλός, είχε πειθαρχία στο παιχνίδι του και πολλές φάσεις. Από την άλλη τα Φάρσαλα αν και έκαναν ιδανικό ξεκίνημα δεν κατάφεραν να κερδίσουν και μάλλον το 3-3 τους αφήνει απογοητευμένους…

Το φιλμ του αγώνα

10’ Ο Μανακούσιος ανέτρεψε τον Βούλγαρη, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε εύστοχα ο Αντωνιάδης και 0-1.

20’ Ο Αλεξανδρής έδωσε πάσα στον Βαρσάμη, αυτός με την σειρά του στον Παζώλη, ο οποίος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, αφού το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ.

25’ Μπαλιά του Σβερκούλη, πήρε την μπάλα ο Ζαγγανάς, ο οποίος βρέθηκε μόνος του τετ α τετ με τον τερματοφύλακα (μιας και η άμυνα πίστεψε ότι είναι εκτεθειμένος) και έκανε το 0-2.

40’ Ο Χριστιανίδης έκανε την πάσα στον Βαρσάμη, ο οποίος πλάσαρε και ουσιαστικά πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Αντωνιάδης.

51’ Σέντρα του Βαρσάμη στον Αλεξανδρή, ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-2.

56’ Από φάουλ του Μπένου, πήρε την κεφαλιά ο Τσακνάκης Α. και έκανε το 1-3.

66’ Ωραία σέντρα του Βαρσάμη, που την μετουσίωσε σε γκολ ο Αλεξανδρής (2-3)

69’ Σέντρα του Γκουντρουμπή και με ωραία κεφαλιά ο Βαρσάμης κάνει το 3-3.

74’ Πολύ δυνατό σουτ του Σείση, με υπερένταση απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

83’ Από φάουλ του Μπένου, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Γκουντρουμπής, Χριστιανίδης, Μανακούσιος, Πανταζής, Βαρσάμης, Παπαγεωργίου (90’ Φατούρας), Σείση, Παζώλης (56’ Ιγγλέζος), Αλεξανδρής (88’ Αλατάς), Λιλολάρι.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Παναγιώτης Κορδαλής): Κουτσοκέρας, Πατσιούρας (62’ Γιαχνάς), Μακρής, Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Α., Αντωνιάδης, Κομισόπουλος (69’ Τλούπας), Σβερκούλης (76’ Κατσανάκης), Ζαγγανάς, Μπένος, Βούλγαρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Παπαδημητρίου, Καρακώστας.