Βαθμολογία

Καλησπέρα, θέλω το πρωτάθλημα...

Τις διαθέσεις της με το "καλησπέρα" έδειξε η Δόξα Βλαχογιαννίου, που συνέτριψε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 4-0 την ΑΕΔ Νίκαιας εντός έδρας και εξήγησε με την εμφάνιση της τους λόγους για τους οποίους θεωρείται μια από τις διεκδικήτριες του φετινού τίτλου στην Α' ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα ήταν καταιγιστική μετά το "μουδιασμένο" πρώτο 15λεπτο και πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο μέρος έφτασε με χαρακτηριστική ευκολία στην νίκη.

Το γήπεδο του Βλαχογιαννίου "πάγωσε" στο 5ο λεπτό, όταν όλοι είδαν την Νίκαια να κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Τασιούλη. Ο Χαλκιάς όμως δεν ήταν διατεθειμένος να δεχθεί γκολ από τόσο νωρίς και κράτησε το "0" αποκρούοντας την εκτέλεση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί στα πρώτα 15' του αγώνα, ωστόσο το γκολ του Λιόλιου στο 17', που εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες μετά το σουτ του Φαρμάκα, έδειξε να τους κόβει τα πόδια.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κάτι άλλο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα παρουσιάστηκε ακόμη καλύτερη και στο 54' έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Αθανασούλης, Βάλλας και Τζιόλας συνεργάστηκαν ωραία, ο τελευταίος τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Φαρμάκα, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-0.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα έφτασε κοντά σε τρίτο τέρμα στο 60', αλλά το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζιόλα από πλάγια θέση.

Ότι δεν κατάφερε ο Τζιόλας στο 60', το κατάφερε ο Θανάσης Λιόλιος έξι λεπτά αργότερα. Ο Χαλκιάς με δυνατό βολέ βρήκε τον περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, εκείνος μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και με ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Τζουβάρα για το 3-0.

Το τελικό 4-0 πέτυχε στο 82ο λεπτό ο Φαρμάκας με πλασέ από το ύψος της περιοχής και αφού βρήκε κενό χώρο από αριστερά.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Παναγιώτου (76' Δαούλας), Βάλλας, Καρατζιόλης, Ιωαννίδης, Μίσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης (30' λ.τ. Δήμος), Φαρμάκας (82' Γκαραβέλης), Τζιόλας, Αθανασούλης.

ΑΕΔ Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Τίκας (49' Γεωργόπουλος), Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Πανδρεμένος (57' Γκατζούλης Λ.), Χούσα, Σακελλαρίου (71' Δεμέστιχας), Γκατζούλης Δ., Μπακαρτσής, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου.

Διαιτητές: Κορέστης, Τσαπράζης, Ευστρατίου

Αχιλλέας Ζαχαρούλης