Βαθμολογία

Ανατροπή και τρίποντο για την Χάλκη

Νίκη με σκορ 2-1 κατάφερε να πάρει ο Ηρακλής Χάλκης, απέναντι στον Σμόλικα Φαλάνης για την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι και να πάρουν κεφάλι στο σκορ, η ομάδα του Νίκου Ανδρέου έδειξε πως ήθελε περισσότερο τους βαθμούς και κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της σκορ.

Όλα τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, στο 52’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, για χέρι μέσα στην περιοχή. Ο Κόκκινος ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και ευστόχησε γράφοντας το 0-1.

Παρ’ όλα αυτά η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους παίκτες του Νίκου Γκαλίτσιου, αφού στο 65’ ο Παπαδημητρίου με πέναλτι (για χέρι αμυντικού), κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους σε 1-1. Τελικά, στο 78’ μετά από ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Παπαδημητρίου, ο Τζατζάκης κατάφερε να σκοράρει, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα, με Νίκο Κουσιώρα και Ρέψη για τους γηπεδούχους και Μπαρούτα, Νεστορίδη και Τσιρόπουλο για τους φιλοξενούμενους.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Βογιατζής Σ., Γουργιώτης, Τσίρκας, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Ρέψης, Βογιατζής Χ., Τζατζάκης(85’ Γούπος), Παπαδημητρίου(88’ Τσιλιάκος), Κουσιώρας Κ.(55’ Κοτάκος).

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Γραβάνης(10’ Μόρας λ.τ.), Λιούσκας, Λιανός, Νεστορίδης, Ζάρρας, Γανός(75’ Βλιώρας), Μανιώτης, Κόκρας(60’ Δάσσιος), Κόκκινος, Μπαρούτας, Τσιρόπουλος.