Βαθμολογία

«Άστραψε» από νωρίς η Νέα Πολιτεία

Με κεκτημένη ταχύτητα μπήκε στις νέες της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας η Αστραπή Νέας Πολιτείας, που κέρδισε με σκορ 1-2 την επίσης νεοφώτιστη Δάφνη Γλαύκης και πήρε έτσι το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε με δύο γκολ από νωρίς στο παιχνίδι να ελέγξει την ροή του αγώνα και να πάρει προβάδισμα για την νίκη.

Συγκεκριμένα, με την συμπλήρωση του πρώτου πεντάλεπτου, η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη άνοιξε το σκορ όταν ο Χασιώτης με προβολή έγραψε το 0-1. Μάλιστα, δέκα λεπτά αργότερα οι «πορτοκαλί» πέτυχαν και δεύτερο γκολ μετά από πλασέ του Αρσένη, που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ και απείλησαν κυρίως με τους Γαρουφαλιά και Αποστόλου.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, μετά τα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκαν προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Πίρε που δοκίμασε ένα σουτ στο 30’ αλλά ο Μπρέλλας ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Πίρε και πάλι έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να καταλήγει όμως άουτ.

Τελικά, η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη κατάφερε να μειώσει λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους όταν ο Μπατζογιάννης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Αλεξανδρής με κεφαλιά έκανε το 1-2 που παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης. Στο δεύτερο ημίχρονο, η γηπεδούχος είχε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει και τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο το σκορ παρέμεινε ως είχε.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Αποστόλου, Υφαντής, Αλεξανδρής, Βεργής, Πίρε, Μπατζογιάννης, Τσιώλης Ευ.(55’ Βράκας), Τσιώλης Ν.(70’ Γελαλής), Τσιαγκάλης(65’ Μίχος).

Αστραπή Νέας Πολιτείας: Μπρέλλας, Γαρουφαλιάς, Ψωμολιάς, Χασιώτης, Καψιώχας, Φλώρος, Μπατζέλας, Σουλτούκης(70’ Ζαφειρούλης), Καλτσάς(87’ Παπαμάνος), Αρσένης(80’ Κολιοφούτης), Αποστόλου.