Βαθμολογία

«Τεσσάρα» η Τσέλσι!

Ο Ισπανός επιθετικός Ντιέγκο Κόστα ήταν για ακόμα μια φορά όλα τα λεφτά για την Τσέλσι, αφού με το χατ-τρικ που πέτυχε απέναντι στην Σουόνσι την οδήγησε στη νίκη με το εντυπωσιακό 4-2. Το ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, λοιπόν, με τον Κόστα να χτυπά τρεις φορές (45', 56', 67') και να φτάνει τα 7 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 4 παιχνίδια.

Το άλλο τέρμα των Λονδρέζων πέτυχε ο Λοΐκ Ρεμί στο φινάλε, ενώ για την Σουόνσι που είχε παγώσει προσωρινά το «Στάμφορντ Μπριτζ» με το αυτογκόλ του Τέρι στο 11', σκόραρε επίσης ο Σέλβεϊ στο 86'.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγκας (82' Σαλάχ), Οσκάρ, Σίρλε (46' Ραμίρεζ), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα (72' Ρεμί).

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Αμάτ (46' Φεντερίκο Φερνάντεζ), Άσλεϊ Γουίλιαμς, Νιλ Τέιλορ, Κι Σουνγκ-Γιόνγκ, Σέλβεϊ, Σίγκουρντσον, Ντάιερ, Ράουτλετζ (66' Μοντέρο), Γκομίς (76' Μπόνι).

Από εκεί και πέρα, στα άλλα σαββατιάτικα παιχνίδια, η Γουέστ Μπρομ ηττήθηκε 0-2 από την Έβερτον, με τον Γιώργο Σαμαρά να κάνει το ντεμπούτο του αγωνιζόμενος ως αλλαγή. Τέλος, με δύο γκολ και μία ασίστ του Γκρατσιάνο Πελέ η Σαουθάμπτον διέλυσε 4-0 τη Νιουκάστλ, ενώ η Τότεναμ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Σάντερλαντ.