Βαθμολογία

Άνετα Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ

Με τον Φρανκ Ριμπερί να κάνει την επανεμφάνιση του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε, η Μπάγερν Μονάχου δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Στουτγάρδης!

Οι Βαυαροί, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, πήραν μια εύκολη νίκη με σκορ 2-0 στο Αλιάντζ Αρένα και πλέον συγκατοικούν στην κορυφή της Μπουντεσλίκα με την Λεβερκούζεν, με τις δύο ομάδες να έχουν από 7 πόντους.

Αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ο Μάριο Γκέτσε, ο οποίος στο 27' νίκησε τον Ούλριχ και έδωσε το προβάδισμα στην Μπάγερν. Στο 68' ήρθε η ώρα του Φρανκ Ριμπερί να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν, αφού πέρασε στη θέση του Γκέτσε και στο 85' κατάφερε να σκοράρει διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Την ίδια ώρα στο «Βεστφάλεν», η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικρατούσε 3-1 της Φράιμπουργκ με τον Ιάπωνα Σίντζι Καγκάβα να επιστρέφει στη Βεστφαλία με γκολ. Για τους νικητές βασικός αγωνίστηκε για ακόμα μια φορά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας.

Όσο για τον Στέφανο Καπίνο, παρακολούθησε το διπλό (1-3) της Μάιντς στην έδρα της Χέρτα Βερολίνου από τον πάγκο, ενώ στο 1-1 έμειναν Χοφενχάιμ και Βόλφσμπουργκ.