Βαθμολογία

Το μήνυμα του Ζεζούς στον Σάμαρη

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Αντρέα Σάμαρη με τη φανέλα της Μπενφίκα, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να αγωνίζεται από την αρχή και για ολόκληρο το ματς και τους "αετούς" της Λισσαβώνας να φεύγουν με το αυτοκρατορικό 5-0 από την έδρα της Σετούμπαλ.

"Ελπίζαμε να νικήσουμε, όχι όμως με πέντε γκολ διαφορά. Η Σετούμπαλ είναι καλή ομάδα και συνήθως είναι δύσκολο να φύγεις με τη νίκη από αυτή την έδρα.

Ο Σάμαρης και ο Κριστάντε (σ.σ. μπήκε αλλαγή στο 73' αντί του Ένσο Πέρες) θα πρέπει να κερδίσουν τη θέση τους. Δεν είναι εύκολο πράγμα να βρεθείς στο αρχικό σχήμα της Μπενφίκα", τόνισε μετά τον αγώνα ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος μίλησε και για την μεταγραφή του Ζόνας από τη Βαλένθια.

"Ο Ζόνας είναι ένας ακόμα παίκτης που έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα μας. Η ομάδα αποτελείται από 20 ξεχωριστούς παίκτες".

Σημειώνεται πως η Μπενφίκα παρατάχτηκε κόντρα στην Σετούμπας με τους Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Ελισέου, Σάμαρης, Ένσο Πέρες, Σάλβιο, Γκαϊτάν, Ταλίσκα και Λίμα (σύστημα 4-2-3-1) ενώ ο επόμενος αγώνας της είναι με τη Ζενίτ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

">http://