Βαθμολογία

Πρώτη απώλεια βαθμών για τη Λεβερκούζεν

Λεβερκούζεν και Βέρντερ αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3! Το ματς με το οποίο άνοιξε την Παρασκευή η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα επιφύλασσε γκολ, θέαμα και έκπληξη, με την ομάδα της Βρέμης να φεύγει με ισοπαλία από το «Bay Arena», αναγκάζοντας έτσι τις «ασπιρίνες» στην πρώτη απώλεια βαθμών μετά το δύο στα δύο.

Αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ήταν ο Γιεντβάι (17'), με τη Βέρντερ να απαντά αρχικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μπάρτελς και να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 60' με τον Ντι Σάντο.

Η Λεβερκούζεν με την εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Τσαλχάνογλου (63') και την οβίδα του Σον (73') έκανε τη δική της ανατροπή για το 3-2. Την τελευταία λέξη στο ματς, πάντως, την είπαν οι φιλοξενούμενοι, που σκόραραν στο 85' με τον Πρεντλ και πήραν την ισοπαλία ίσως στο κορυφαίο φετινό ματς της Μπουντεσλίγκα.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Γιεντβάι, Τοπράκ, Σπάχιτς, Μπένισχ, Κάστρο, Λαρς Μπέντερ (69' Ρέιναρτς), Μπελαραμπί, Οζτουναλί (63' Σον), Τσαλχάνογλου, Κίσλινγκ (90' Ντρμιτς).

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βολφ, Φριτζ (82' Μπουτς), Πρεντλ, Λουκίμια, Γκαρσία, Γκάλβεθ, Γιουνούζοβιτς, Μπάρτελς, Ελία (78' Πέτερσεν), Ντι Σάντο, Σέλκε (71' Χαΐροβιτς).