Βαθμολογία

Η Kim Kardashian έχασε 15 κιλά σε 2 εβδομάδες

Περίπου 15 κιλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχασε η Kim Kardashian και, οι ειδικοί μίλησαν για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίζει η υγεία της reality star, μετά από την εξαντλητική απώλεια βάρους.

Διατροφολόγοι υποστήριξαν στο National Enquirer ότι η Kardashian μπορεί να πάσχει από υποσιτισμό αφού «αυτού του μεγέθους η απώλεια βάρους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη», σύμφωνα με τον Dr. Aaron Tabor που μίλησε στο έντυπο. Ο ειδικός επισήμανε, βέβαια, ότι το βάρος που έχασε η τηλεπερσόνα είναι τόσο πολύ, που μπορεί να μην οφείλεται αποκλειστικά στην εξαντλητική δίαιτα. «Οι άνθρωποι, συνήθως, για να χάσουν τόσο πολύ βάρος, τόσο σύντομα, κάνουν λιποαναρρόφηση και ισχυρίζονται ότι η απώλεια βάρους οφείλεται σε δίαιτα. Δεν θα απέκλεια, και στην προκειμένη περίπτωση, να έχει συμβεί κάτι τέτοιο», εξήγησε.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η 33χρονη διάσημη τον τελευταίο καιρό έχει εντατικοποιήσει και την fitness ρουτίνα της η οποία αποτελείται από τάξεις boot camp, κολύμπι και ασκήσεις για την σύσφιξη των γλουτών. Στο περιοδικό μίλησε και άλλη μία ειδική διατροφολόγος, η οποία υποστήριξε ότι η υγεία της Kardashian μπορεί και να κινδυνεύει. «Η απώλεια αυτών των ποσοστών βάρους, τόσο γρήγορα μπορεί να της προκαλέσει απώλεια του μυώδη ιστού και αφυδάτωση. Οι δίαιτες- σοκ επηρεάζουν αρνητικά το ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνουν τις πιθανότητες αρρώστιας. Με άλλα λόγια, η Kardashian μπορεί αν υποφέρει από υποσιτισμό», είπε.

Πηγή: queen.gr