Βαθμολογία

Παντέλης: «Προκριθήκαμε δίκαια»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Νίκος Παντέλης, που μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του. "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί η πρόκριση τους ανήκει ολοκληρωτικά. Και στα δύο παιχνίδια και στο πρώτο και στον επαναληπτικό τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, είχαν ψυχή, είχαν πάθος και συνολικά με την εμφάνιση και των δυο παιχνιδιών προκριθήκαμε δίκαια. Νομίζω οτι κάναμε πολλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στο τέλος που το παιχνίδι έγινε ροντέο είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχει κάποιο γκολ. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο που δεν μπόρεσε να είναι εδώ, αλλά ήρθε και εμψύχωσε και στα δύο παιχνίδια την ομάδα. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, γιατί η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο που είναι η Α' Εθνική κατηγορία. Βέβαια θα ήθελα να ήταν και ο άλλος προπονητής εδώ, γιατί δεν είναι σωστό να έρχεται κάποιος και να μιλάει μόνος του. Περιμένουμε την κλήρωση τη Δευτέρα και το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα". 

Για το αν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα: "Με βάση τα δύο παιχνίδια νομίζω οτι προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα. Η πρόκριση είναι και ψυχολογική ένεση για την ομάδα γιατί η ΑΕΛ είναι από τους ανταγωνιστές στο πρωτάθλημα". 

Για τα τελειώματα των φάσεων: "Είχαμε πει οτι το δεύτερο παιχνίδι θα ήταν πιο δύσκολο. Εμείς κοιτάξαμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Ξέραμε οτι θα παίξουμε ευκολα την κόντρα επίθεση, όμως το άγχος και η επιπολαιότητα, επειδή ήταν το παιχνίδι σαν ρώσικη ρουλέτα, δεν μας βοήθησαν να βάλουμε ένα γκολ". 

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: "Ισως είναι η πρώτη φορά που δεν είχαμε τόσο καλή αμυντική λειτουργία. Η ΑΕΛ πήρε μέτρα, αλλά μας απείλησε με μεγάλες μπάλες. Σε άλλα παιχνίδια είχαμε καλύτερη αμυντική λειτουργία".