Βαθμολογία

Πήρε την βοήθεια του Θεού

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11/9 ο προγραμματισμένος για τη νέα αγωνιστική περίοδο Αγιασμός της ομάδας του Οικονόμου. Τον Αγιασμό τέλεσε στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Ελασσόνας κ Χαρίτων με τους ιερείς της κωμόπολης πατέρες Αλέξανδρο και Γεώργιο. Παραβρέθηκαν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ελασσόνας κ Ν. Ευαγγέλου, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Τσαριτσάνης κ Αχ. Μητσιμπόνας, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου και αρκετοί φίλαθλοι, οι οποίοι προσήλθαν για να συμπαρασταθούν στην ομάδα.

Στον προαύλιο χώρο του γηπέδου είχαν φροντίσει οι διοργανωτές να υπάρχει μπουφές με αναψυκτικά και κεράσματα (γλυκά και σπιτικές μικρόπιτες) για όλους τους επισκέπτες, δείγμα και αυτό προφανώς της νοικοκυροσύνης και της φιλοξενίας που χαρακτηρίζουν αν μη τι άλλο τον επαρχιακό σύλλογο. 

Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού ο πρόεδρος του Οικονόμου Χρήστος Μουλτσιάς πρόσφερε στο μητροπολίτη, ως ενθύμιο, πλακέτα με το έμβλημα του συλλόγου, δεχόμενος τόσο αυτός όσο τα μέλη της διοίκησης, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, την ευλογία και τις ευχές του ιεράρχη.

Μετά την τελετή έγινε προπόνηση και το καθιερωμένο διπλό της Πέμπτης, δοκιμάζοντας ο προπονητής Κ. Κατσάρας διάφορα σχήματα ενόψει της συγκρότησης της 11αδας, που θα παρατάξει στο παιχνίδι της Κυριακής (1η αγωνιστική του πρωταθλήματος) κόντρα στο Ρήγα Φεραίο.

Όλοι όσοι απαρτίζουν την οικογένεια του Οικονόμου θέλουν την Κυριακή 14/9 να κάνει η ομάδα το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν, θέτοντας ως στόχο το πλασάρισμα αυτής όσο πιο ψηλά γίνεται, κάτι για το οποίο η ποδοσφαιρική Τσαριτσάνη έδωσε εξετάσεις την περσινή περίοδο και πέτυχε απόλυτα, τερματίζοντας στη 2η θέση του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.    

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χρήστος Μουλτσιάς (πρόεδρος): « Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια, με ίδια όρεξη, θέληση και μεράκι, όπως πέρσι, στοχεύοντας να οδηγήσουμε και πάλι τον Οικονόμο όσο πιο ψηλά γίνεται. Παράλληλος μα εξίσου σημαντικός στόχος της διοίκησης είναι η συνέπεια στις υποχρεώσεις της τόσο απέναντι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας όσο και στον κόσμο, ο οποίος καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμπαραστέκεται ή συνδιαλέγεται με το σύλλογο.

Θέλουμε και προσμένουμε τη στήριξη του κόσμου της Τσαριτσάνης και της επαρχίας Ελασσόνας γενικότερα, με δεδομένο ότι ο Οικονόμος αντιπροσωπεύει επάξια ολόκληρη την περιοχή μας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Αποτελεί προσωπική μου φιλοδοξία να γίνει ο σύλλογος πόλος έλξης για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν και έχουν όρεξη να δουλέψουν σταθερά και συστηματικά, προσβλέποντας στην δική τους ανάδειξη καθώς και της ομάδας».

Κώστας Κατσάρας (προπονητής): « Εύχομαι σε όλους τους παίχτες υγεία, καλή δύναμη, θέληση και προσπάθεια, ώστε να διανύσουμε μαζί μια πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά. Η περσινή πορεία του Οικονόμου είθε να επαναληφθεί και φέτος, μέσα από καλό  και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, προϊόν σκληρής και μεθοδικής δουλειάς από την οποία πιστεύω και επιθυμώ να αναδειχθούν νέα παιδιά στο χώρο, που άλλωστε αποτελούν την πλειονότητα του ρόστερ της ομάδας. Περιμένουμε με αγωνία την έναρξη του πρωταθλήματος μπροστά στους φιλάθλους μας, προσδοκώντας ασφαλώς σε θετικό αποτέλεσμα».

Παναγιώτης Νούσιας: « Καλωσορίζω σαν αρχηγός του Οικονόμου τους νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φέτος εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας, ευχόμενος σε όλους υγεία, δύναμη και καλή προσπάθεια ώστε να διατηρήσουμε το σύλλογο στη θέση που του αρμόζει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Την Κυριακή έχουμε πρεμιέρα του πρωταθλήματος, βρισκόμαστε δε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση  από την μέχρι τώρα προετοιμασία και προσδοκούμε σε μια θετική εμφάνιση κόντρα στον Ρήγα Φεραίο, ποντάροντας στην πρώτη μας νίκη».

Βαγγέλης Κολιός: « Κάνουμε φέτος μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με παλιά και νέα πρόσωπα, την ίδια διοίκηση και τους ίδιους προπονητές, προσδοκώντας να πραγματοποιήσουμε πολύ καλή πορεία σαν ομάδα, ανάλογη με την περσινή, μέσα από σκληρή δουλειά και προσπάθεια, η οποία αποσκοπεί ψηλά. Θέλουμε τον κόσμο της Τσαριτσάνης κοντά μας, να μας στηρίξει ηθικά και υλικά και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, για να τον ευχαριστήσουμε».

Σωτήρης Χάμος: « Ξεκινά την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου η 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και το σίγουρο είναι πως όλοι (διοίκηση, προπονητές, παίχτες και φίλαθλοι) θέλουμε να μπούμε με το … δεξί στις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, η οποία εύχομαι να μας ακολουθήσει μέχρι το τέλος της περιόδου, παράλληλα με την καλή υγεία, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε αθλητή να πάει μπροστά ».

Χρήστος Αγρόδημος: « Ήλθα σε ένα σύλλογο όπου συνάντησα εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα σε συμπαίχτες, προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους. Θα ήθελα να κάνουμε την Κυριακή θετικό ξεκίνημα κόντρα στο Ρήγα Φεραίο, ώστε να βάλουμε από νωρίς τις βάσεις για μια πολύ καλή πορεία στο καινούργιο πρωτάθλημα. Παρότι νέος στην ομάδα, ένιωσα αρκετά οικεία καθότι οι περισσότεροι συμπαίχτες μου είναι γνωστά πρόσωπα. Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη».

Κώστας Καλφούντζος: « Μόνο θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις από τη νέα μου ομάδα, στην οποία οι πιο πολλοί παίχτες είμαστε νεαροί σε ηλικία, με όρεξη, δύναμη και θέληση για προσφορά. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το όνομα του Οικονόμου ψηλά, όπως υψηλή ήταν η πορεία του συλλόγου τα τελευταία χρόνια στον ποδοσφαιρικό χάρτη του νομού, της Θεσσαλίας και πέραν αυτής. Με υγεία, πίστη, προσήλωση στο σκοπό και λίγη τύχη, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Μετακινήσεις ποδοσφαιριστών

ΕΦΥΓΑΝ οι Γούπος, Καλπίας, Καρακώστας, Κουρδής, Κωστούλας, Ματούλας, Παναγιώτου, Πρικάκης και Σκλάβος.

ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ οι Γκουντρουμπής, Καραγκούνης, Κολιός, Κουλτσιάκης, Κουμπούρας, Μπαμπάλης, Νούσιας, Παπαγεωργίου, Σιαφαρίκας, Τόλιος και Χάμος.

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ οι Αγρόδημος, Αράπογλου, Γκαμπέτας, Καλφούντζος, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Μάντζιος, Μπαλής, Μπλατσέρη, Νάνος, Παπαϊωάννου και Σενγκάϊ.

Γιώργος Μπαμπάλης